ΑΕΚ

ΑΕΚ χάντμπολ: Διοικητική έρευνα της αστυνομίας για την παρουσία του κόσμου με την Ίσταντς

Ο κόσμος της ΑΕΚ στον τελικό κόντρα στην Ίσταντς
Ο κόσμος της ΑΕΚ στον τελικό κόντρα στην Ίσταντς EUROKINISSI SPORTS

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας προχωρά σε διενέργεια έρευνας για την παρουσία κόσμου της ΑΕΚ στον τελικό του EHF Cup με την Ίσταντς.

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ κατέκτησε το βράδυ της Κυριακής το EHF Cup κόντρα στην Ίσταντς, ωστόσο από την πρώτη στιγμή υπήρξε αντίδραση από την Πολιτεία για την παρουσία κόσμου στο κλειστό της Χαλκίδας.

Με ανάρτησή του ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης αμέσως μετά το τέλος του τελικού τόνισε ότι θα διαταχθεί έρευνα για το ποιος άφησε τον κόσμο να μπει στο γήπεδο και πως θα υπάρξει τιμωρία των υπευθύνων.

Το θέμα πλέον έφτασε στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας η οποία προχωρά στις προβλεπόμενες έρευνες για το θέμα, ενώ ξεκίνησε και προανάκριση στο αστυνομικό τμήμα Χαλκίδας έπειτα από εντολή της Εισαγγελικής Αρχής.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

"Σχετικά με δημοσιεύματα για περιστατικά που έλαβαν χώρα, κατά τη διάρκεια χθεσινού αγώνα χειροσφαίρισης ανδρών, σε κλειστό γυμναστήριο περιοχής της Χαλκίδας, ανακοινώνεται ότι:

- κατόπιν ενημέρωσης της αρμόδιας εισαγγελικής Αρχής, πρωινές ώρες σήμερα, διατάχθηκε η διενέργεια προανάκρισης από το Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας, για ενδεχόμενη παραβίαση υγειονομικών πρωτοκόλλων, σχετικά με την προστασία της δημόσιας υγείας, ενώ

- παράλληλα από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, διατάχθηκε η διοικητική διερεύνηση των περιστατικών".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ