ΑΕΚ

Αυγενάκης για τον κόσμο στον τελικό της ΑΕΚ: "Δεν είναι αποδεκτές τέτοιες εικόνες και επισύρουν συνέπειες"

Ο κόσμος της ΑΕΚ στον τελικό κόντρα στην Ίσταντς
Ο κόσμος της ΑΕΚ στον τελικό κόντρα στην Ίσταντς EUROKINISSI SPORTS

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με ανάρτησή του στο Twitter, εκτόξευσε τα πυρά του κατά του κόσμου της ΑΕΚ που παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα με την Ίσταντς, τονίζοντας ότι αυτή η πράξη θα επισύρει και συνέπειες.

Η ΑΕΚ επικράτησε της Ίσταντς για δεύτερη φορά 24-20 και ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης για πρώτη φορά στην ιστορία της στο χάντμπολ ανδρών, ωστόσο το γεμάτο γήπεδο δεν άρεσε στον υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος έκανε μια ανάρτηση στο Twitter, στην οποία κατηγορει όλους τους αρμόδιους γι' αυτή την κατάσταση.

Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Αυγενάκης, μίλησε για την μη τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου και των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού στο κλειστό της Χαλκίδας, ενώ τόνισε ότι θα υπάρξουν συνέπειες.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Λευτέρης Αυγενάκης στο Twitter: "Η ανύπαρκτη τήρηση των πρωτοκόλλων υγιεινής και ασφάλειας, στον ευρωπαϊκό τελικό χάντμπολ στη Χαλκίδα, δεν περιποιεί τιμή στη διοργανώτρια ΑΕΚ και στον έχοντα την ευθύνη αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ για τη λήψη και εφαρμογή των μέτρων. Τέτοιες εικόνες δεν είναι αποδεκτές και επισύρουν συνέπειες".

Η ανάρτηση του Λευτέρη Αυγενάκη για τα όσα συνέβησαν στο Κλειστό της Χαλκίδας
Η ανάρτηση του Λευτέρη Αυγενάκη για τα όσα συνέβησαν στο Κλειστό της Χαλκίδας PRINT SCREEN / TWITTER _ LEFTERIS AVGENAKIS

Με νέα ανάρτησή του στο Twitter, ο υφυπουργός αθλητισμούς έδωσε συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, αν και επεσήμανε εκ νέου τις παραβιάσεις των πρωτοκόλλων: "Πέρα από τα απαράδεκτα στους τομείς υγιεινής και ασφάλειας, με την μη τήρηση των πρωτοκόλλων στον ευρωπαϊκό τελικό στη Χαλκίδα, στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στο χάντμπολ της ΑΕΚ για την κατάκτηση του EHF European Cup. Μπράβο σε όλους όσοι συνέβαλλαν".

Αυγενάκης για τον κόσμο στον τελικό της ΑΕΚ: "Δεν είναι αποδεκτές τέτοιες εικόνες και επισύρουν συνέπειες"
Η νέα ανάρτηση του Αυγενάκη, στην οποία συγχαίρει την ΑΕΚ για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου PRINT SCREEN / TWITTER _ LEFTERIS AVGENAKIS
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ