ΑΕΚ

Stoiximan Futsal Super League: Έκανε το 6Χ6 η ΑΕΚ, νέα ήττα για Παναθηναϊκό

Eurokinissi
Οι παίκτες της ομάδας ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ πανηγυρίζουν γκολ απέναντι στον Δούκα

Η ΑΕΚ συνεχίζει με το απόλυτο, το Νέο Ικόνιο έκανε μεγάλη νίκη στην Πολιτεία με τον Παναθηναϊκό και ισοβαθμεί με τον Δούκα.

Η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει βαθμολογική απώλεια μέχρι στιγμής και βρίσκεται στην κορυφή με 18 βαθμούς έπειτα από έξι αγωνιστικές στη Stoiximan Futsal Super League. Η Ένωση του Γιάννη Ζιάβα επικράτησε με 8-2 της νεοφώτιστης Κόμπρας, η οποία πάλεψε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Τη νίκη της αγωνιστικής πανηγύρισε το Νέο Ικόνιο, το οποίο έφτασε τους 15 βαθμούς. Η ομάδα του Θανάση Ζάχου πέρασε με 4-2 από το κλειστό της Πολιτείας απέναντι στον Παναθηναϊκό, που είχε για πρώτη φορά στον πάγκο του τον Στέφανο Σοϊλεμέ. Στους δέκα πόντους έμεινε το τριφύλλι.

Ο Δούκας δυσκολεύτηκε στη Σαλαμίνα, αλλά νίκησε με 3-1 και παραμένει στο -3 από την κορυφή, ενώ στους τέσσερις βαθμούς έμειναν οι νησιώτες, που παλεύουν όλα τους τα παιχνίδια την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο Ηνίοχος επανήλθε στις επιτυχίες, νικώντας 14-0 το Ρέθυμνο στα Ιλίσια, ενώ ο Ερμής πανηγύρισε την τρίτη συνεχόμενη φετινή νίκη του, επικρατώντας 4-1 του Φαλήρου στο Χολίδειο και είναι σε ανοδική πορεία.

TAGS ΑΕΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ