FUTSAL

Κυπελλούχος ο Δούκας, 3-1 τον Παναθηναϊκό στον τελικό

Κυπελλούχος ο Δούκας, 3-1 τον Παναθηναϊκό στον τελικό

Ο Δούκας του Γιάννη Μοστριού νίκησε 3-1 με ανατροπή τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ποδσφαίρου σάλας.

Τα δυο προηγούμενα χρόνια η πορεία του Δούκα στο Κύπελλο σταματούσε στα ημιτελικά, χάνοντας μάλιστα με μεγάλα σκορ. Φέτος, τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά για την ομάδα του Γιάννη Μοστριού, η οποία έφτασε στον τελικό και σήκωσε το τρόπαιο, νικώντας με ανατροπή 3-1 τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Λαυρίου!

Οι μπλε, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ χάρη στο τέρμα του Παούρη στο 7ο λεπτό, δεν το έβαλαν κάτω και έφεραν τούμπα το ματς, πανηγυρίζοντας τη νίκη και τον τίτλο. Ήταν η καλύτερη τονωτική ένεση ενόψει και της συνέχειας των playoffs. Ο Δούκας, ο οποίος στους “16” απέκλεισε την ΑΕΚ στο Καματερό, νίκησε και το τριφύλλι, στέλνοντα το μήνυμά του προς πάσα κατεύθυνση.

Άλλωστε, είναι ο πρωταθλητής των δυο τελευταίων ετών και δείχνει χαρακτήρα στο πιο κομβικό σημείο της χρονιάς. Να δούμε αν θα μπορέσει να σηκώσει και το πρωτάθλημα, κάνοντας το περιβόητο νταμπλ που τόσο πολύ θέλει. Βέβαια, πρώτα καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ολυμπιάδας, με την οποία βρίσκεται στο 1-1 στις νίκες.

Στα αμιγώς αγωνιστικά, το 1-0 έμεινε ως το τέλος του πρώτου μέρους, με τον Μπάρδη να παίζει μόνος του σε πολλές στιγμές τον Δούκα και να κρατάει το μηδέν για την εστία του στις πολλές ευκαιρίες του ΑΣΕΔ. Μέχρι το 34′ δεν είχε αλλάξει κάτι στο σκορ, αλλά οι μπλε είχαν αφήσει το καλύτερο για το τέλος, πετυχαίνοντας τρία γκολ στο τελευταίο εξάλεπτο του αγώνα!

Ο Κονδυλάτος στο 34′ έφερε το ματς στα ίσια και ο Σταυρακόπουλος αμέσως μετά έκανε το 1-2 για τον Δούκα, φέρνοντας ψυχρολουσία στις τάξεις της ομάδας του Απόστολου Μπελτσίδη, που έπρεπε πλέον να ρισκάρει για την ισοφάριση. Ο Κονδυλάτος “χτύπησε” για δεύτερη φορά στο 37′ και έγραψε το τελικό 1-3 για τον Δούκα, που σήκωσε το Κύπελλο στο Final-4 του Λαυρίου κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο, που με τη σειρά του κοιτάζει πλέον το πώς θα σώσει την παρτίδα, κατακτώντας το πρωτάθλημα.

Αν μη τι άλλο, αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η συνέχεια των playoffs, διότι τα κίνητρα όλων των ομάδων είναι πολλά. Ο Δούκας πάντως έχει το μομέντουμ, είναι σε καλή κατάσταση, έχει αυτοπεποίθηση και θέλει να το εξαργυρώσει και στο πρωτάθλημα. Οι απαντήσεις βέβαια θα δοθούν στον αγωνιστικό χώρο και οι μάχες θα είναι συναρπαστικές…

Πηγή: futsalhellas.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ