FUTSAL

Futsal: Μεγάλη πρόκριση για την Εθνική απέναντι στην Τουρκία

Οι παίκτες της Εθνικής ομάδας futsal πανηγυρίζουν την πρόκριση κόντρα στην Τουρκία
Οι παίκτες της Εθνικής ομάδας futsal πανηγυρίζουν την πρόκριση κόντρα στην Τουρκία EUROKINISSI SPORTS

Η Ελλάδα ήρθε 1-1 με την Τουρκία και σε συνδυασμό με το 3-3 του πρώτου αγώνα πέρασε στους ομίλους των προκριματικών του EURO 2022.

Μεγάλη πρόκριση στους ομίλους των προκριματικών του UEFA Futsal EURO 2022 πανηγύρισε η Εθνική ομάδα των ανδρών. Η γαλανόλευκη ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Τουρκία και σε συνδυασμό με το 3-3 του πρώτου αγώνα στο Κοτσαέλι κατάφερε να συνεχίσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι.

Το προπονητικό επιτελείο και οι διεθνείς είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την επιτυχίας τους και αποδεικνύουν ότι το ελληνικό futsal μεγαλώνει, εξελίσσεται, προοδεύει και μπορεί να σταθεί επάξια στα κορυφαία ποδοσφαιρικά ραντεβού στη σάλα.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η Εθνική προηγήθηκε στο 15'56'' με τον Ντάτη έπειτα από ωραία μπαλιά του Μάνου, με τους γείτονες να ισοφαρίζουν 44'' πριν το τέλος με δεκάμετρο πέναλτι του Τσεμ Κεσκίν. Μάλιστα, ο Ζέρβας έκανε σπουδαία επέμβαση στην τελευταία φάση του αγώνα.

Οι νικητές όλων των playoffs θα πλαισιώσουν τους νικητές των προκριματικών (Bosnia and Herzegovina, Belgium, Poland, Albania, Hungary, Georgia, Latvia, Moldova, Norway) και τις ομάδες που αυτόν τον καιρό αγωνίζονται στα FIFA Futsal World Cup elite-round (Azerbaijan, Belarus, Croatia, Czech Republic, Finland, France, Italy, Kazakhstan, Portugal, Romania, Russia, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Ukraine) στους ομίλους της προκριματικής φάσης.

Οι αγώνες αυτοί θα γίνουν για πρώτη φορά σε εντός και εκτός έδρας αναμετρήσεις, σε 6 διαδοχικές αγωνιστικές όμοιες με αυτές του Champions League του κλασσικού ποδοσφαίρου μεταξύ Δεκεμβρίου και Απριλίου 2021.

Δείτε εδώ όλο τον αγώνα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ