ΠΑΟΚ

Ζήτησαν επαναφορά του Εντίνιο

Ζήτησαν επαναφορά του Εντίνιο
εντινιο πανηγυρικο

Την επανένταξη του Εντίνιο στην ομάδα ζήτησαν οι συμπαίκτες του από τον Σάντος και τον Ζαγοράκη

Συγκεκριμένα το βράδυ της Κυριακής οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό ζήτησαν στα αποδυτήρια του γηπέδου της Τούμπας από τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ, Σέρχιο Κονσεϊσάο, να φέρει σε αυτά τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θοδωρή Ζαγοράκη.
Κάτι που πράγματι έγινε με τον Κονσεϊσάο να μεταβαίνει στο γραφείο του Ζαγοράκη και να του μεταφέρει την επιθυμία των ποδοσφαιριστών της ομάδας για να του εκφράσουν την απόφασή τους.

Όπως και έγινε αφού την είχαν συζητήσει πρώτα με τους κ.κ. Σάντος, Βρύζα και Κονσεϊσάο γνωστοποιώντας στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι δέχθηκαν την συγνώμη του Εντίνιο.

Μία συγνώμη που είχε να κάνει με το πειθαρχικό του παράπτωμα το βράδυ της Παρασκευής δύο μέρες πριν από το χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας.

Παράλληλα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ενημέρωσαν τον Ζαγοράκη ότι πριν από την σέντρα της χθεσινής αναμέτρησης με τους "ερυθρόλευκους" ο διεθνής Πορτογάλος επιθετικός είχε βρεθεί τα αποδυτήρια όπου και είχε ευχηθεί σε όλη την ομάδα καλή επιτυχία.

Η επιθυμία των ποδοσφαιριστών του "Δικεφάλου" έγινε αποδεκτή χωρίς δεύτερη σκέψη από τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το πρωί ο Εντίνιο αφού βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Σουρωτή και είχε τετ α τετ με τον Σάντος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.









TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ