ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γκαρσία: "Να ματώσουμε στο Καραϊσκάκη"

Γκαρσία: "Να ματώσουμε στο Καραϊσκάκη"
τσιριλο πανηγυρικο

"Να ματώσουμε στο Καραϊσκάκη", δήλωσε ο Γκαρσία, ενώ ο Νικοπολίδης παραδέχθηκε: "Λάθος μου"

"Θα πάμε στο Καραϊσκάκη να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό με στόχο να ματώσουμε τις φανέλες. Δεν θα έχουμε στόχο να κυνηγήσουμε την ισοπαλία. Κυνηγάμε την πρώτη θέση και θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για αυτήν. Εδώ που φτάσαμε δεν έχουμε διάθεση να αφήσουμε σε κανέναν αυτό που κρατάμε στα χέρια και είναι η συμμετοχή μας στο Τσάμπιονς Λιγκ", δήλωσε ο Ουρουγουανός μέσος του Δικεφάλου.

Τσιρίλο: "Με την ίδια καρδιά"


Ο Μπρούνο Τσιρίλο αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό μίλησε για την συνέχεια των πλέι οφ και την "ψυχή" που θα χρειαστεί να δείξει η ομάδα του και στην συνέχεια.

"Είχαμε πάθος και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Ήμασταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό και πήραμε μια μεγάλη νίκη που θα μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια των πλέι οφ. Οι τρεις βαθμοί που κατακτήσαμε έχουν διπλή σημασία. Πρέπει να δείξουμε την ίδια καρδιά και στον αγώνα του Καραϊσκάκη. Δεν έχει τελειώσει τίποτα", είπε ο Ιταλός.

Παπάζογλου: "Σπάσαμε τη δυσμενή παράδοση"

Από την πλευρά του ο Θανάσης Παπάζογλου μίλησε και για την δυσμενή παράδοση που έσπασε ο ΠΑΟΚ κατά το Ολυμπιακού. Ο επιθετικός του Δικεφάλου ανέφερε:

"Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη και πραγματικά «σπάσαμε» μία δυσμενή παράδοση. Κάθε νίκη έχει πολλά οφέλη. Πηγαίνουμε να παίρνουμε τρεις βαθμούς σε κάθε αγώνα. Πάντοτε όποιος είναι πρώτος στην βαθμολογία έχει τον πρώτο λόγο. Ο ΠΑΟΚ απλώς πρέπει να είναι ο εαυτός του στην συνέχεια".

Nικοπολίδης: "Ήταν λάθος μου"


Από την πλευρά των ηττημένων, ο Αντώνης Νικοπολίδης παραδέχθηκε πως η ήττα οφείλεται στο λάθος του, ενώ χαρακτήρισε το ματς της Τετάρτης τελικό.

"Ήταν δικό μου το λάθος από το οποίο προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ. Το ότι δημιουργήσαμε φάσεις είναι πάρα πολύ καλό και δείχνει ότι η ομάδα αντιδρά. Ο αγώνας που θα παίξουμε σε δύο ημέρες στο Καραϊσκάκη με τον ΠΑΟΚ είναι ένας πραγματικός τελικός", δήλωσε ο πορτιέρο του Ολυμπιακού.

Τοροσίδης: "Το ματς της χρονιάς την Τετάρτη"


Με την ατυχία τα έβαλε ο Βασίλης Τοροσίδης, που στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες: "Μπήκαμε δυνατά στο ματς. Χάσαμε μία κλασική ευκαιρία πριν γίνει το 1-0. Παρότι δεχθήκαμε ένα γκολ από άτυχη στιγμή, η ομάδα έκανε άλλες δύο κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας να σκοράρουμε. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε, αλλά έλειπε η τελική προσπάθεια".

Για την συνέχεια των πλέι οφ, τόνισε: "Δεν μπορούμε να βάλουμε το κεφάλι κάτω. Ας μην χάναμε να ήμασταν καλύτερα. Τώρα πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε τον ΠΑΟΚ για να επιστρέψουμε στην κορυφή της βαθμολογίας", ενώ για τις χαμένες ευκαιρίες τόνισε: " Μπορεί να μην μας θέλει και η τύχη.

Όμως πρέπει να το κυνηγάμε. Όταν το κυνηγάμε θα μας έρθει. Ήδη από τώρα συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι της Τετάρτης και πιστεύω ότι η νίκη θα μας βοηθήσει ψυχολογικά. Έ

τσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, είναι το ματς της χρονιάς".

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βασίλης Τοροσίδης, συμπλήρωσε κάρτες και έτσι θα πρέπει να απουσιάσει σ' ένα από τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια των πλέι οφ.

Βιτόλο: "Μπορούμε να νικήσουμε ξανά"

Ο Βικτόρ Βιτόλο κράτησε χαμηλούς τόνους μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού, ωστόσο τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να επικρατήσει ξανά της ομάδας του Πειραιά.

" Η αλήθεια είναι ότι με τους τρεις βαθμούς ο ΠΑΟΚ είναι μόνος πρώτος. Όμως είναι απλά τρεις βαθμοί και υπάρχουν ακόμη τρία παιχνίδια. Είναι ένα βήμα την στιγμή αυτή και τίποτα παραπάνω", ανέφερε ο Βιτόλο.

Για τις ευκαιρίες που δημιούργησε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο, είπε: " Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και είχε ευκαιρίες. Πάντως οι δικές μας ήταν περισσότερες και θεωρώ μεγαλύτερες".

Για τον αγώνα του "Καραϊσκάκης", ο Βιτόλο τόνισε: " Ότι δεν είναι ήττα είναι καλό. Από την στιγμή όμως που η ομάδα πήγε ήδη εκεί και κέρδισε μία φορά, αυτό θέλει να κάνει και την Τετάρτη.

Η αλήθεια είναι πως αν κερδίσουμε θα κάνουμε ένα πολύ σημαντικό βήμα. Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσει κανείς στο "Καραϊσκάκης" όμως είμαστε προετοιμασμένοι για να κάνουμε αυτό που πρέπει".





































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ