ΝΑΠΟΛΙ

Ζεσούς για Ατσέρμπι: "Άλλαξε την ιστορία του και λέει ότι δεν υπήρξε ρατσιστική επίθεση, δεν θα το ανεχτώ"

Ο Ζουάν Ζεσούς στον αγώνα της Νάπολι με την Ίντερ
Ο Ζουάν Ζεσούς στον αγώνα της Νάπολι με την Ίντερ © 2024 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Ο Ζουάν Ζεσούς απάντησε μέσω Instagram ποστ στις δηλώσεις του Φραντσέσκο Ατσέρμπι, ο οποίος αρνήθηκε ότι επιτέθηκε ρατσιστικά στον αμυντικό της Νάπολι.

Ο Φραντσέσκο Ατσέρμπι αποχώρησε από την εθνική Ιταλίας μετά τις κατηγορίες του Ζουάν Ζεσούς για ρατσιστική επίθεση στο ματς της Ίντερ με τη Νάπολι, όμως αρνήθηκε ότι τον χαρακτήρισε "μαύρο".

Ο αμυντικός των "παρτενοπέι" έσπευσε να απαντήσει με ανάρτηση στα social media στον Ατσέρμπι, τονίζοντας ότι άλλαξε την ιστορία του.

Αναλυτικά η απάντηση του Ζεσούς:

"Για μένα το θέμα έκλεισε χθες στο γήπεδο με τη συγγνώμη του Ατσέρμπι και ειλικρινά θα προτιμούσα να μην επιστρέψω σε κάτι τόσο άσχημο όσο αυτό που έπρεπε να υποστώ.

Σήμερα, ωστόσο, διάβασα δηλώσεις του Ατσέρμπι που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με όσα συνέβησαν, με όσα είπε ο ίδιος χθες στο γήπεδο και με τα στοιχεία που δείχνουν επίσης πλάνα από VIDEO και τα χείλη του, όπου φαίνεται ότι ζητά συγγνώμη.

Οπότε δεν θα το ανεχτώ αυτό. Ο ρατσισμός πρέπει να καταπολεμάται εδώ και τώρα. Ο Ατσέρμπι μού είπε "φύγε μαύρε, είσαι απλά ένας μαύρος".

Μετά τη διαμαρτυρία μου στον διαιτητή, παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος και μου ζήτησε συγγνώμη, προσθέτοντας επίσης: "Για μένα το μαύρε είναι μια προσβολή όπως κάθε άλλη". Σήμερα άλλαξε την ιστορία του και ισχυρίζεται ότι δεν υπήρξε ρατσιστική προσβολή.

Δεν έχω να προσθέσω τίποτα".

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ