ΙΝΤΕΡ

Ατσέρμπι: "Καμία ρατσιστική φράση δεν έχει βγει ποτέ από το στόμα μου"

Ο Ατσέρμπι στο ματς της Ίντερ με τη Ρόμα
Ο Ατσέρμπι στο ματς της Ίντερ με τη Ρόμα © 2024 ALESSANDRA TARANTINO / AP IMAGES

Ο Φραντσέσκο Ατσέρμπι διέψευσε τις κατηγορίες περί ρατσιστικής επίθεσης στον Ζουάν Ζεσούς στο ματς της Ίντερ με τη Νάπολι, τονίζοντας ότι ουδέποτε στην καριέρα του έχει προχωρήσει σε ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς.

Ο αμυντικός της Ίντερ, Φραντσέσκο Ατσέρμπι, "κόπηκε" από την εθνική Ιταλίας, μετά τις κατηγορίες του Ζουάν Ζεσούς της Νάπολι για ρατσιστική επίθεση.

Ο 36χρονος που θα απουσιάσει από τα δύο φιλικά της Ιταλίας στις ΗΠΑ αρνήθηκε τις κατηγορίες, ενώ υποστήριξε ότι ο Ζεσούς θα έπρεπε να του ζητήσει συγγνώμη.

"Ρατσιστικές φράσεις δεν έχουν βγει ποτέ από το στόμα μου. Είναι το μόνο πράγμα που μπορώ να πω. Ξέρω ότι δεν είπα ποτέ κάτι ρατσιστικό, παίζω ποδόσφαιρο 20 χρόνια και ξέρω τι λέω.

Είμαι ήρεμος. Δεν άκουσα τι είπε ο Ζουάν Ζεσούς. Εκείνη τη στιγμή έπρεπε να είχε ζήτησε συγγνώμη, γιατί κατά τη γνώμη μου παρεξήγησε.

Για το θέμα του ρατσισμού, ελπίζω να συνεχιστεί ο αγώνας σε κάθε μέρος του κόσμου. Πολλά συμβαίνουν στο γήπεδο, είναι φυσιολογικό όταν παίζεις ποδόσφαιρο να λέγονται ορισμένα πράγματα.

Αλλά όταν σφυρίζει ο διαιτητής, δίνεις τα χέρια και όλα είναι όπως ήταν πριν. Λυπάμαι που φεύγω από την εθνική ομάδα, αλλά είναι σωστό. Το τι μου είπε ο Σπαλέτι θα μείνει μεταξύ μας. Δεν θα πάω στην Ίντερ τώρα, πηγαίνω στην κόρη μου".

TAGS ΙΝΤΕΡ ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ