ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ζέκα: Σοκ με τον Έλληνα μέσο, υπέστη ξανά ρήξη χιαστού

Ζέκα: Σοκ με τον Έλληνα μέσο, υπέστη ξανά ρήξη χιαστού
TWITTER

Οι φόβοι για τον Κάρλος Ζέκα επιβεβαιώθηκαν καθώς ο Έλληνας μέσος που χτύπησε στο ματς με την Άαρχους υπέστη ξανά ρήξη χιαστού στο πόδι που είχε χειρουργηθεί πέρυσι και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για εννέα μήνες.

Ραντεβού με την ατυχία είχε και πάλι ο Ζέκα, ένα χρόνο ακριβώς (σ.σ. παρά μία μέρα) μετά τον περσινό σοβαρό τραυματισμό του, καθώς το χειρότερο δυνατό σενάριο για τον τραυματισμό του στο ματς της Κυριακής κόντρα στην Άαρχους επιβεβαιώθηκε.

Ο Έλληνας μέσος υπέστη ξανά ρήξη χιαστού και μάλιστα στο ίδιο πόδι που είχε χειρουργηθεί πέρυσι και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για εννέα μήνες.

Ο ίδιος μέσω της ιστοσελίδας της Κοπεγχάγης έστειλε και το πρώτο του μήνυμα λέγοντας πως θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να επανέλθει:

"Φυσικά και είμαι στεναχωρημένος. Δούλεψα τόσο σκληρά για να επιστρέψω και έτσι είναι κάπως δύσκολο να ξεκινήσω από την αρχή. Τώρα δεν μπορώ να το αλλάξω και πρέπει να συγκεντρωθώ ώστε να αφήσω πίσω μου την απογοήτευση.

Πρέπει να βοηθήσω την ομάδα εκτός γηπέδου και ξέρω πως θα τα πάει καλά και χωρίς εμένα. Θέλω να πω σε όλους ένα 'ευχαριστώ' για τις ευχές που έχω λάβει. Μου δίνουν δύναμη σε μία δύσκολη στιγμή".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ