ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζέκα: "Οι νίκες μας φέρνουν πιο κοντά στον τίτλο"

Ζέκα: "Οι νίκες μας φέρνουν πιο κοντά στον τίτλο"
INTIME SPORTS

Ζέκα, Σιμάο και Μπουμσόνγκ μίλησαν για την επιστροφή στις νίκες του "τριφυλλιού" με τον ΟΦΗ αλλά και την παρουσία των οπαδών στο ματς.

Ο σκόρερ του 1-0, Ζέκα, ο MVP του αγώνα Σιμάο Μάτε Τζούνιορ και ο "στυλοβάτης" της άμυνας Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ μίλησαν έξω από τα αποδυτήρια για την νίκη επί του ΟΦΗ.

Οι τρεις παίκτες των "πράσινων" εκθίασαν την παρουσία των οπαδών και αναφέρθηκαν στο επόμενο ματς με τον Αρη στην Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός Ζέκα και σκόρερ του 1-0:

- Πέτυχες το δεύτερο γκολ στη σειρά;

"Εάν το γκολ είναι για την ομάδα και μας βοηθάει στη νίκη είναι καλό. Το πιο σημαντικό όμως είναι η νίκη. Είμαι πολύ χαρούμενος για τους τρεις βαθμούς και τη νίκη."

- Φυσικά είναι σημαντική η νίκη, μείνατε στη πρώτη θέση, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο;

"Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Αλλά προετοιμαζόμαστε καλά στην Παιανία και παίζουμε καλά και παίρνουμε τις νίκες."

- Αυτές οι νίκες σας γεμίζουν με αυτοπεποίθηση;

"Όλες οι νίκες μας δίνουν ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Μας φέρνουν πιο κοντά στον τίτλο."

- Ένα σχόλιο για τον κόσμο...

"Για μένα είναι πολύ καλό που ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο. Ελπίζω στο επόμενο παιχνίδι να είναι ακόμα περισσότεροι σε σχέση με σήμερα. Σε κάθε ματς θέλουμε να τους ευχαριστούμε."

- Ο Παναθηναϊκός τελείωσε σήμερα το παιχνίδι με δυο παίκτες 17 χρονών, έναν 18 και όλοι προέρχονται από τις ακαδημίες.

"Είναι πολύ καλοί παίκτες και αρχίζουν να παίζουν τώρα και αρχίζουν να δουλεύουν καλά με εμάς στη Παιανία. Και χρειάζονται ευκαιρίες για να παίξουν. Θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια για την απόδοση τους και το γεγονός ότι πήραν χρόνο συμμετοχής."

- Ο πανηγυρισμός στο γκολ ποιο τραγούδι ήταν;

"Είναι δύο τραγούδια αλλά δεν ξέρω τα ονόματα των τραγουδιών πρέπει να ρωτήσετε τον Κλέιτον."

- Ένα σχόλιο για το ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον Άρη που είναι πολύ δύσκολο;

"Ό Άρης είναι μια καλή ομάδα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι μια δύσκολη έδρα. Θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε για να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι και θα δούμε."

Σιμάο: "Οι εμφανίσεις και ο προπονητής μου δίνουν αυτοπεποίθηση"

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε λίγο μετά την βράβευσή του ο πολυτιμότερος παίκτης του ματς, Σιμάο Μάτε Τζούνιορ. Ο άσος από την Μοζαμβίκη μίλησε για την πολύτιμη βοήθεια του προπονητή του αλλά και και την δική του προσπάθεια από ματς σε ματς. Τι είπε ακόμα για την νίκη με ΟΦΗ αλλά και το επόμενο παιχνίδι με τον Αρη.

- Ανακηρύχθηκες MVP πως νοιώθεις;

"Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς το οποίο έπρεπε να νικήσουμε. Αυτό δείχνει τη δουλειά μου αλλά πρώτα από όλα τη δουλειά της ομάδας. Γιατί οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν να κερδίσω τον τίτλο του MVP. Είναι πρώτη φορά που γίνεται αυτό μετά από τέσσερις σεζόν και είμαι πολύ χαρούμενος. Αυτό δείχνει ότι η φετινή μου σεζόν είναι καλύτερη από τις προηγούμενες."

Ζέκα: "Οι νίκες μας φέρνουν πιο κοντά στον τίτλο"
INTIME SPORTS

- Σε βλέπουμε ότι βελτιώνεσαι εντός αγωνιστικού χώρου;

"Τις δυο πρώτες ξεκίνησα καλά αλλά μετά είχα πολλά σκαπανεβάσματα στην απόδοση μου. Αλλά πλέον παίζω καλά. Οι εμφανίσεις και ο προπονητής μου δίνουν αυτοπεποίθηση. Μάλιστα ο προπονητής μου είπε ότι όσο θα βελτιώνομαι τόσο θα συνεχίσω να παίζω. Βήμα, βήμα προσπαθώ να μάθω και να καταλαβαίνω αυτά που μου ζητάει. Να βοηθήσω δηλαδή την ομάδα με την δική μου βελτίωση. Μπορεί τις περισσότερες φορές η δουλειά μου να είναι αμυντική αλλά προσπαθώ να παίζω και επιθετικά."

- Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη.

"Και τα τρία τελευταία παιχνίδια ήταν δύσκολα αλλά τα πήγαμε καλά. Παίξαμε με τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό αλλά εξακολουθούμε να είμαστε πρώτοι. Αυτό σημαίνει ότι κάνουμε καλά τη δουλειά μας αλλά δεν πρέπει να εφησυχάσουμε αν δεν εξασφαλίσουμε το πρωτάθλημα. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να περάσουν αυτά τα δύσκολα παιχνίδια."

Μπουμσόνγκ: "Όλοι να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό"

Από τους διακριθέντες σε ένα ακόμα ματς, Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ αναφέρθηκε στην επιτυχία του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ ωστόσο μίλησε για την συνολική δουλειά και την προσπάθεια που κάνουν όλοι για τον μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος.

"Πήραμε μία σημαντική νίκη, που μας κρατάει στην κορυφή της βαθμολογίας. Σκοράραμε τρία γκολ. Δεν παίξαμε πολύ καλά, αλλά αυτό που μετράει είναι η νίκη που πήραμε."

- Ένα σχόλιο για το παιχνίδι με τον Άρη, που ισως είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι τα Χριστούγεννα.


" Ναι, σίγουρα. Όλα όμως τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα, επειδή και ο Άρης χρειάζεται βαθμούς. Ίσως θα θελήσει να «ξεκινήσει» την σεζόν κόντρα σε εμάς. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι δύσκολα για εμάς. Σίγουρα παίζουμε καλά τώρα. Θέλουμε να παραμείνουμε στην κορυφή. Την Κυριακή όμως θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας, αλλά θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα, που όπως είπα θα θέλει να κάνει μία μεγάλη νίκη."

- Έχεις μιλήσει με τον Τζιμπρίλ;

"Να τον έχω δει. Ήρθε στα αποδυτήρια και θα τον δω και αργότερα."

- Η αμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού έχει ένα ρεκόρ. Είναι από τις ελάχιστες ομάδες που δεν έχει δεχθεί γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

"Αυτό σημαίνει ότι όλη η ομάδα αμύνεται καλά. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να το κάνουμε και ακόμη και όταν κερδίζουμε, να διορθώνουμε πολλά πράγματα. Όλοι να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε η ομάδα να αποδίδει ακόμη καλύτερα."

- Είσαι ένας παίκτης με πολύ μεγάλη εμπειρία. Πως βλέπεις την παρουσία του Στέφανου κάτω από τα γκολπόστ;

"Είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας. Η Ελλάδα χρειάζεται ένα γκολκίπερ σαν τον Καπίνο. Είναι νέος και θα βελτιωθεί και άλλο, παίζοντας με έμπειρους παίκτες και με ένα πολύ καλό προπονητή, όπως είναι Φερέιρα."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ