ΠΑΟΚ

Ζαγοράκης: "Να σταματήσει άμεσα η συγκεκριμένη φαρσοκωμωδία"

Τους υποψήφιους γιατις Ευρωεκλογές,παρουσιάζει η Νέα Δημοκρατία σε εκδήλωση, παρουσία του Προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη, Κυριακή 14 Απριλίου 2019 (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Τους υποψήφιους γιατις Ευρωεκλογές,παρουσιάζει η Νέα Δημοκρατία σε εκδήλωση, παρουσία του Προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη, Κυριακή 14 Απριλίου 2019 (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Σε ανακοίνωσή του, ο Θοδωρής Ζαγοράκης δηλώνει πως δεν μπορεί να βρίσκεται κάτω από την ίδια πολιτική στέγη με αυτούς που βάλλουν κατά του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου

Όπως σας είχαμε ενημερώσει ο Θοδωρής Ζαγοράκης πήρε θέση για την εισήγηση της ΕΕΑ για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης. Ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ, εξέδωσε γραπτή δήλωση στην οποία αναφέρεται στα όσα συμβαίνουν κάνονταν λόγο για εξοργιστική εισήγηση που "αποτελεί προϊόν σκοπιμοτήτων".

Παράλληλα, τονίζει ότι πρέπει να σταματήσει "άμεσα η συγκεκριμένη φαρσοκωμωδία", ενώ επισημαίνει ότι "εάν ο ΠΑΟΚ δεν δικαιωθεί, εγώ δεν μπορώ να συνευρίσκομαι στην ίδια πολιτική στέγη με όλους αυτούς που βάλλουν καθ΄υπόδειξη τρίτων εναντίον του ΠΑΟΚ και του ίδιου του ελληνικού ποδοσφαίρου".

Αναλυτικά όσα αναφέρει στη δήλωσή του: "Η σημερινή εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι εξοργιστική, καταδικαστέα και πρωτοφανής στα αθλητικά χρονικά. Αποτελεί προϊόν σκοπιμοτήτων που εξυπηρετούν συγκεκριμένες ΠΑΕ και αδικούν κατάφωρα τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το πόρισμα της Επιτροπής είναι νομικά αβάσιμο. Δυστυχώς και ίδια η σύνθεση της Επιτροπής εγείρει σοβαρά ηθικά ερωτήματα για την όλη διαδικασία.

Η κατάσταση που διαμορφώθηκε το τελευταίο διάστημα υποτιμά τη νοημοσύνη των Ελλήνων φιλάθλων και εξευτελίζει όσους υπηρετήσαμε το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επειδή δεν έχω μάθει στη ζωή μου να μασάω τα λόγια μου και να κρύβομαι, δηλώνω ευθαρσώς:

Το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως δικαιολογία. Υπαίτιοι για τη σημερινή κατάσταση που διαμορφώθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αυτοί που όρισαν την συγκεκριμένη Επιτροπή.

Το μείζον αυτή τη στιγμή είναι να σταματήσει άμεσα η συγκεκριμένη φαρσοκωμωδία. Εάν αυτό δεν γίνει, εάν ο ΠΑΟΚ δεν δικαιωθεί, εγώ δεν μπορώ να συνευρίσκομαι στην ίδια πολιτική στέγη με όλους αυτούς που βάλλουν καθ΄υπόδειξη τρίτων εναντίον του ΠΑΟΚ και του ίδιου του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δεσμεύομαι ότι θα δώσω τον αγώνα μου με όλες τις δυνάμεις που έχω για την δικαίωση του ΠΑΟΚ, απ’ όπου και όπου χρειαστεί.

Θ. Ζαγοράκης"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ