SERIE A

"Υπόκλιση" σε Ρόμα από Ρανιέρι-Μαντσίνι!

"Υπόκλιση" σε Ρόμα από Ρανιέρι-Μαντσίνι!
New Image

Την ώρα που ο Σπαλέτι ζητάει από τους παίκτες να παραμείνουν προσγειωμένοι, οι τεχνικοί των Ίντερ και Γιουβέντους αποθεώνουν την μοναδική αήττητη ομάδα της Serie A

Οι "τζαλορόσι" είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος, έχοντας μάλιστα το απόλυτων των βαθμών (τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές), με την εστία τους να μην έχει ακόμα παραβιαστεί στο πρωτάθλημα, και ο Λουτσιάνο Σπαλέτι φρόντισε να... ρίξει τους τόνους τονίζοντας ότι οι παίκτες οφείλουν να μείνουν προσγειωμένοι και να μην παίρνουν τα μυαλά τους αέρα από το εντυπωσιακό ξεκίνημα.
"Είμαστε διεκδικητές του τίτλου; Ευχαριστώ όλους για τα κοπλιμέντα, όμως νομίζω ότι οι άλλες ομάδες προσπαθούν να μας κοιμίσουν', ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο τεχνικός των "τζαλορόσι"και πρόσθεσε:

"Υπάρχουν πολλές ομάδες που έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις από εμάς, ενώ υπάρχουν και άλλες που μπορούν να μπουν στη μάχη για την κατάκτηση του σκουντέτο, όπως π.χ η Φιορεντίνα.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι οι παίκτες μου να κρατήσουν σταθερά τα πόδια τους στη γη.

Στο ματς με τη Ρετζίνα αξίζαμε τη νίκη όμως το ματς ήταν πολύ σκληρό και εκμεταλλευτήκαμε τις θετικές συγκυρίες που μας παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του ματς".



Mαντσίνι και Ρανιέρι της βγάζουν το καπέλο
Ενδεικτικό πάντως της εκπληκτικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται το συγκρότημα του Σπαλέτι είναι οι δηλώσεις των άμεσων ανταγωνιστών των Ρωμαίων για την κορυφή, με τους Ρομπέρτο Μαντσίνι και Κλαούντιο Ρανιέρι να μη φείδονται εγκωμιαστικών σχολίων για την απόδοση της Ρόμα.

"Η ήττα από την Ουντινέζε ήταν ένα πλήγμα στις ελπίδες μας για τον τίτλο, ειδικότερα από τη στιγμή που έχουμε να αντιμετωπίσουμε τη Ρόμα την ερχόμενη αγωνιστική.

Το ιδανικό σενάριο για εμάς θα ήταν να πηγαίναμε στο Ολίμπικο όντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Ρόμα είναι μία από τις ομάδες που παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ευρώπη",

δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Γιουβέντους, ενώ το ίδιο διθυραμβικά ήταν και τα σχόλια του προπονητή της Ίντερ για την πρωτοπόρο της βαθμολογίας.

"Η Ρόμα είναι μεγάλη ομάδα και το έχει αποδείξει με τις δύο εκτός έδρας νίκες που έχει ήδη στο ενεργητικό της. Το ξέραμε αυτό πριν φυσικά, και αναμένω μεγάλη μάχη μέχρι τέλους.

Είναι διεκδικητές του τίτλου όπως είμαστε εμείς και η Μίλαν",

τόνισε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι για να καταλήξει:

"Αυτή τη στιγμή μου αρέσει πραγματικά το στυλ παιχνιδιού τους.

Σου αρέσει να παρακολουθείς τη Ρόμα να παίζει ποδόσφαιρο καθώς έχουν παίκτες με σπουδαία τεχνική κατάρτιση. Εμείς έχουμε διαφορετικό στυλ παιχνιδιού".

















TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ