SERIE A

Νέο στραβοπάτημα για Μίλαν

Νέο στραβοπάτημα για Μίλαν
νεστα

Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Μίλαν και Σιένα, με τον Ελευθερόπουλο να πραγματοποιεί καλή εμφάνιση

Στους 5 βαθμούς ύστερα απο τρεις αγώνες έφτασε η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μίλαν, καθώς υπέστη νέα γκέλα, με θύτη αυτή τη φορά την Σιένα. Η ισοπαλία βέβαια μόνο ικανοποιημένους μπορεί να αφήσει τους Μιλανέζους καθώς η "λύτρωση" ήρθε στο 92' απο τον Αλεσάντρο Νέστα.
Οι "ροσονέρι" που αγωνίστηκαν χωρις Κακά, Πίρλο και Όντο μπήκαν νωθρά στον αγώνα και οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν με το καλύτερο τρόπο. Στο 24ο λεπτό ο Μακαρόνε δεν δυσκολεύτηκε σε κενό τέρμα να πετύχει το γκολ και να βάλει την Σιένα μπροστα στο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες της Μίλαν μπήκαν πιο δυνατά όμως δεν απείλησαν ουσιαστικά τον σταθερό Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Οι "ροσονέρι" κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Ζέεντορφ εκτέλεσε το φάουλ και ύστερα απο σύγχυση στην άμυνα της Σιένα, ο Νέστα σε ρόλο επιθετικού έπιασε ένα δυνατό σουτ μέσα απο την μικρή περιοχή στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Ελευθερόπουλου που δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Στο 95ο λεπτό η Μίλαν λίγο έλειψε να πάρει την νίκη όταν το φάουλ του Ζέεντορφ χτύπησε τον οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια έδιωξαν μακριά την μπάλα οι αμυντικοί της Σιένα.

Χωρίς νίκη παρέμεινε η Λάτσιο

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, Λάτσιο, παρέμεινε δίχως νίκη στο ιταλικό πρωτάθλημα. Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Serie A, οι "λατσιάλι" ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα με τον Έμπολι στο "Ολίμπικο", σε αγώνα που παρακολούθησε από κοντά ο Τάκης Λεμονής.

Το παιχνίδι δεν επεφύλασσε συγκινήσεις, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, δίχως όμως να μπορέσουν να απειλήσουν ουσιαστικά την αντίπαλη εστία. Αυτή ήταν η τρίτη ισοπαλία για τη Λάτσιο σε τρεις αγώνες.

Το γκολ της Σιένα



Το γκολ της Μίλαν






















TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ