ΒΕΡΟΙΑ

Υπογράφει ο Μρντάκοβιτς

Υπογράφει ο Μρντάκοβιτς

Ο Μίλιαν Μρντάκοβιτς αναμένεται μέχρι το βράδυ να υπογράψει το συμβόλαιό του με την Βέροια. Ερωτηματικό στον δανεισμό του Αλέξη Αποστολόπουλου από τον ΠΑΟΚ.

Μέχρι το βράδυ ο Μίλιαν Μρντάκοβιτς αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του με την Βέροια. Στο πρόσωπο του 31χρονου Σέρβου επιθετικού ο συμπατριώτης του τεχνικός της Βέροιας, Γκόραν Στεφάνοβιτς, θεωρεί πως στην διάθεσή του θα έχει μία σημαντική λύση για την κορυφή της επίθεσης.

Ο Μρντάκοβιτς στο δεύτερο μισό της τελευταίας αγωνιστικής περιόδου ήταν στην Κύπρο και στην Ένωση Παραλιμνίου έχοντας 7 γκολ σε 15 παιχνίδια.

Ο 31χρονος διεθνής με την U23 της Σερβίας επιθετικός είναι γυρολόγος των ευρωπαϊκών γηπέδων έχοντας περάσει από τρεις ακόμη ομάδες της Κύπρου από το 2009 μέχρι το 2012.

Αρχικά από τον Απόλλωνα Λεμεσού, ακολούθως είχε δοθεί με την μορφή δανεισμού στον Εθνικό Άχνας και στην συνέχεια μεταγράφηκε στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Κατά τα άλλα αποτελεί ερωτηματικό αν τελικά θα γίνει πράξη ο δανεισμός του Αλέξη Αποστολόπουλου από τον ΠΑΟΚ, με την τελική συζήτηση να ήταν να γίνει το απόγευμα στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Το πιθανότερο είναι ο δανεισμός του Αποστολόπουλου να μην γίνει πράξη και στην περίπτωση αυτή πιθανότερος προορισμός του είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα και πάλι με την μορφή δανεισμού καθώς ο Σάββας Παντελίδης είναι θετικός.

Το πρωί εξάλλου ξεκίνησαν οι δοκιμές των τριών Αργεντινών ποδοσφαιριστών που γυμνάστηκαν υπό το βλέμμα του Στεφάνοβιτς. Απών από την προπόνηση ήταν ο Βραζιλιάνος Ορέστες λόγω ενοχλήσεων στο γόνατό του.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ