ΒΕΡΟΙΑ

Στεβάνοβιτς: "Θέλουμε 4-5 παίκτες"

Στεβάνοβιτς: "Θέλουμε 4-5 παίκτες"

Τέσσερις - πέντε μεταγραφές περιμένει ακόμα ο Γκόραν Στεβάνοβιτς, ο οποίος δήλωσε πως είναι ικανοποιημένος από την έκβαση της προετοιμασίας.

Την ικανοποίησή του για το πώς έχει πάει η προετοιμασία της Βέροιας εξέφρασε ο Γκόραν Στεβάνοβιτς.

Ο προπονητής της βασίλισσας του Βορρά δεν έκρυψε ακόμη πως περιμένει κάποιες μεταγραφές και πώς θα ήθελε το ρόστερ να συμπληρωθεί όσο πιο γρήγορα είναι.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Σέρβος τεχνικός δήλωσε: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα προετοιμασία. Τα παιδιά δείχνουν σοβαρότητα και πειθαρχία τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο.

Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε καθημερινά και αυτό είναι το σημαντικό για εμάς. Είναι ακόμα νωρίς, υπάρχει χρόνος να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι πολύ θετικές και είμαι σίγουρος ότι είμαστε στον σωστό δρόμο".

Σχετικά με τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του τόνισε: "Όλοι ξέρουν ότι περιμένουμε κάποιες μεταγραφές, θα έρθουν σίγουρα ακόμα 4-5 παίκτες. Θέλουμε να έχουμε οπωσδήποτε δύο παίκτες σε κάθε θέση, να υπάρχει δηλαδή ανταγωνισμός μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Συνολικά το ρόστερ θα αποτελείται από 23 παίκτες".

Για τους τρεις Αργεντινούς που δοκιμάζονται είπε: "Ήρθαν τρεις παίκτες από την Αργεντινή, ένας στόπερ και δύο πλάγιοι χαφ. Θα μείνουν λίγες μέρες μαζί μας για να δοκιμαστούν. Δεν είναι όμως σίγουρο αν θα παίξουν στο φιλικό της Πέμπτης με τον Εργοτέλη. Η Βέροια είναι σοβαρή ομάδα και δεν μπορεί οποιοσδήποτε να βάλει την φανέλα της. Αν αξίζει ο παίκτης θα παίζει αλλιώς όχι".

Για τις εντυπώσεις του από τους νεαρούς παίκτες της ομάδας ο Στεφάνοβιτς επισήμανε: "Από τους μικρούς έμεινα ευχαριστημένος. Κουράστηκαν αρκετά από την προετοιμασία αλλά έδειξαν ότι έχουν μέλλον και θα βοηθήσουν την ομάδα. Θα μείνουν σίγουρα δύο παιδιά στην πρώτη ομάδα, καθώς κρίναμε ότι μπορούν να βοηθήσουν".

Κι όσο για την ετοιμότητα της ομάδας του εν όψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Super League υποστήριξε: "Έχουμε ακόμα χρόνο για την έναρξη του πρωταθλήματος, για να είναι έτοιμη η ομάδα. Υπάρχει υπομονή και αν δουλεύεις τότε όλα θα πάνε καλά.

Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για την Βέροια. Ξέρουμε ότι ο κόσμος αγαπάει την ομάδα, το είδαμε και στο φιλικό με τον Πανιώνιο και έχουμε υποχρέωση να ανταποδώσουμε την αγάπη αυτή στους φιλάθλους μας".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ