ΒΕΡΟΙΑ

Αμυντικός χαφ και Μρντάκοβιτς

Αμυντικός χαφ και Μρντάκοβιτς
Βέροια προπόνηση

Η διοίκηση της Βέροιας φέρεται να έφερε το μεσημέρι διεθνή αμυντικό χαφ και παράλληλα εξετάζεται η περίπτωση του 31χρονου Σέρβου επιθετικού Μίλιαν Μρντάκοβιτς.

Στην προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ της Βέροιας η διοίκησή της φέρεται να έφερε το μεσημέρι διεθνή αμυντικό χαφ και παράλληλα να εξετάζει την περίπτωση του 31χρονου Σέρβου επιθετικού Μίλιαν Μρντάκοβιτς.

Το όνομα του συγκεκριμένου αμυντικού χαφ, η άφιξη του οποίου έγινε με μία μέρα καθυστέρηση κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό μέχρι να βάλει την υπογραφή του.

Όσον αφορά τον Μρντάκοβιτς στο δεύτερο μισό της τελευταίας αγωνιστικής περιόδου ήταν στην Ένωση Παραλιμνίου έχοντας 7 γκολ σε 15 παιχνίδια.

Ο 31χρονος διεθνής με την U23 της Σερβίας επιθετικός είναι γυρολόγος των ευρωπαϊκών γηπέδων έχοντας περάσει από τρεις ακόμη ομάδες της Κύπρου από το 2009 μέχρι το 2012.

Αρχικά από τον Απόλλωνα Λεμεσού, ακολούθως είχε δοθεί με την μορφή δανεισμού στον Εθνικό Άχνας και στην συνέχεια μεταγράφηκε στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Μεταξύ άλλων στα υπόψη του Γκόραν Στεφάνοβιτς παραμένει και ο Στέλιος Ηλιάδης, που βρίσκεται στα πλάνα και του τεχνικού του Ηρακλή Σίνισα Γκόγκιτς, ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι η αποστολή της Βέροιας επέστρεψε χθες από τα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας όπου έβαλε τις βάσεις για την νέα αγωνιστική περίοδο.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ