ΑΡΗΣ

Υπέγραψε για 5 χρόνια ο Γκαρσία

Υπέγραψε για 5 χρόνια ο Γκαρσία
σκορδας γκαρσια

O Νάτσο Γκαρσία υπέγραψε νέο 5ετές συμβόλαιο. Πόσαβετς: "Ο Άρης το φαβορί". Χαβίτο: "Να ψάξουμε το γκολ"

Μετά από τρεις άκαρπες συναντήσεις ανάμεσα στην διοίκηση του Άρη και τον Νάτσο Γκαρσία, η χρυσή τομή βρέθηκε και ο Βολιβιανός μέσος θα παραμείνει στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για πέντε ακόμη χρόνια.
Ο 27χρονος άσος είχε εκφράσει ουκ ολίγες φορές την επιθυμία του να παραμείνει στον Άρη, όμως η ανανέωση του συμβολαίο του μόνο εύκολη περίπτωση δεν ήταν για τους ιθύνοντες των κιτρίνων.

Όπως και να χει το σημαντικό για την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι πως θα συνεχίσει να διατηρεί στην φαρέτρα της έναν από τους πιο σημαντικούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που είχε δέσει για τα καλά στο κέντρο της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκαρσία εντάχθηκε στο κίτρινο ρόστερ από τη σεζόν 2005-06 και από εκείνη την στιγμή δεν έχει χάσει την θέση βασικού στην ενδεκάδα.

Αμέσως μετά την συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο Νάτσο Γκαρσία δεν έκρυψε την χαρά του για το happy end, με δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα των κιτρινών.

"Είμαι πολύ ευτυχισμένος για την εξέλιξη που είχε η υπόθεσή μου. Πάντα έλεγα ότι θέλω να μείνω στον Αρη κι ευχαριστώ την διοίκηση που μου δίνει την ευκαιρία να μείνω άλλα πέντε χρόνια στην ομάδα. Περιμένω να κερδίσουμε κάτι σημαντικό, αρχής γενομένης από τη νέα σεζόν", ήταν τα πρώτα λόγια του Βολιβιανού.

Ερωτηθείς για το πως νιώθει για το γεγονός πως ήρθε η συμφωνία μετά από μια δύσκολη διαπραγμάτευση, υπογράμμισε: "Αφού τελείωσε το σίριαλ του συμβολαίου νιώθω απελευθερωμένος. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη συμπαράσταση του, πάντα ένιωθα την αγάπη των φιλάθλων. Πιστεύω ότι θα ανταποδώσω μέσα στο γήπεδο την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει όλοι.

Πρέπει να παλέψουμε για κάτι σημαντικό φέτος για να συνεχίσει να μεγαλώνει ο Αρης αγωνιστικά. Από την πλευρά μου πάντα το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα προσφέρω τον καλύτερο εαυτό μου και όλες τις δυνάμεις μου".



Ο 27χρονος μέσος εμφανίστηκε πιστός στην οικογένεια του Άρη, λέγοντας: "Πάντα το έλεγα, ήταν σημαντικό να μείνω. Για μένα ο Αρης είναι συναίσθημα. Θα υποστηρίζω τα χρώματα του Αρη για όλη μου τη ζωή. Εύχομαι να έχω υγεία για να τα δίνω όλα μέσα στο γήπεδο".



Αποφεύγει το νυστέρι ο Ευθύμης Κουλουχέρης



Αισιόδοξα τα μηνύματα και για τον Ευθύμη Κουλοχέρη που θα αποφύγει την επίπονη διαδικασία της επέμβασης όπως ανακοινώθηκε μέσω του επίσημου site της ΠΑΕ Άρης:

" Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Ευθύμη Κουλουχέρη. Ο αμυντικός του Αρη υποβλήθηκε σήμερα σε εξέταση από τον ορθοπεδικό γιατρό του Αρη Βαγγέλη Πανταζή με ειδικό μηχάνημα που μετράει την αστάθεια του γόνατος (ΚΤ-1000) και αποφασίστηκε να ακολουθήσει συντηρητική θεραπεία και να αποφύγει το χειρουργείο. Ο Ευθύμης Κουλουχέρης θα επανέλθει σε κανονικές αθλητικές δραστηριότητες σε μία εβδομάδα".

Χαβίτο: "Τις βάσεις στο πρώτο παιχνίδι"

Σε ρυθμούς Κυπέλλου UEFA και του πρώτου παιχνιδιού με την κροατική Σλάβεν Κοπρίβνιτσα μεθαύριο το βράδυ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (14/08, 21:00) κινούνται στον Άρη με τον Φρανθίθκο Χαβίτο σε δηλώσεις του να στάθηκε στην σημασία του μηδέν στην άμυνα.

" Αυτό που έχουμε όλοι μας στο μυαλό μας πλέον δεν είναι τίποτα άλλο από το πρώτο παιχνίδι με την Σλάβεν στην έδρα μας σε δύο μέρες", τόνισε ο Χαβίτο σε συνέντευξή του στο Αθλητικό Metropolis και πρόσθεσε : "Το πρώτο παιχνίδι είναι στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε να βάλουμε τις βάσεις για την πρόκριση στον επόμενο γύρο ώστε να πλησιάσουμε ακόμα πιο κοντά στην παρουσία μας στους ομίλους. Αυτό που θα χρειαστεί είναι να μην έχουμε άγχος και με ηρεμία να ψάξουμε τα γκολ που θα μας δώσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

Ο Χαβίτο δεν θέλησε να αναφερθεί σε σκορ αλλά στάθηκε στο τελευταίο φιλικό της περασμένης Πέμπτης με την βελγική Κλαμπ Μπριζ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου ο Άρης επικράτησε με 4-0. " Σαφώς ένα τέτοιο αποτέλεσμα θα ήταν το ιδανικό εν όψει και του επαναληπτικού που θα μας περιμένει στην Κροατία. Ωστόσο και μια νίκη με οποιοδήποτε σκορ χωρίς να δεχθούμε κάποιο γκολ θα είναι πολύ καλό αφού όλοι ξέρουμε ποια είναι η σημασία ενός εκτός έδρας γκολ στα διπλά παιχνίδια», δήλωσε ο Ισπανός ποδοσφαιριστής του Άρη για να επισημάνει εκ νέου: «Θα πρέπει να έχουμε ηρεμία και συγκέντρωση τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση".

Κι όσο για το μήνυμα που του ζητήθηκε να στείλει προς τους φιλάθλους αυτό ήταν από πλευράς του Χαβίτο: " Να είναι σίγουροι ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να φθάσουμε στο καλύτερο αποτέλεσμα εν όψει του επαναληπτικού. Μία εξέλιξη που να το ξέρουν ότι την θέλουμε όσο και αυτοί και είμαστε σίγουροι ότι θα τους έχουμε στο πλευρό μας ώστε με την βοήθειά τους να πανηγυρίσουμε την πρόκριση μας στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου UEFA".

Η αποστολή με την Σλάβεν

Ο τεχνικός του Άρη, Κίκε Ερνάντεθ, ανακοίνωσε σήμερα την αποστολή για τον αγώνα της Πέμπτης για το Κύπελλο UEFA με την Σλάβεν, την οποία αποτελούν οι ακόλουθοι 19 ποδοσφαιριστές: Κέλεμεν, Σηφάκης, Βανγκέλι, Νέτο, Ρονάλντο, Γιάχιτς, Λέμπο, Αουρέλιο, Κάλβο, Χαβίτο, Πρίττας, Γκαρσία, Μπατιόν, Ρεγκέιρο, Φελίπε, Τιάγκο, Κόκε, Βλοντάρτσικ και Ντελόρτε.

Μετά το τέλος εξάλλου της απογευματινής προπόνησης πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Πόσαβετς: "Ο Άρης το φαβορί"

Ο μέσος της Σλάβεν Κοπρίβνιτσα αντιπάλου του Άρη στον Β΄ προκριματικό γύρο του Κυπέλλου UEFA Σρεμπένκο Πόσαβετς χαρακτήρισε την ομάδα της Θεσσαλονίκης ως το φαβορί στον δρόμο της πρόκρισης και ότι το βράδυ της Πέμπτης αναμένει μία καυτή ατμόσφαιρα στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

" Προερχόμαστε από ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα όπου όμως καταφέραμε να φθάσουμε στη νίκη στο τέλος με 3-2. Πλέον μας περιμένει μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Άρης για το Κύπελλο UEFA με δυνατούς φιλάθλους. Φίλαθλοι που είναι πολύ καλοί για τον Άρη όχι όμως και για τον αντίπαλο του και στην προκειμένη περίπτωση για μας".

Σε ερώτηση για το τι γνωρίζει από τον Άρη ο Κροάτης μέσος της Σλάβεν τόνισε: " Γνωρίζω τον Αμορόζο και τον Κόκε", ενώ όταν του διευκρινίστηκε πως ο Βραζιλιάνος δεν βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη πρόσθεσε: " Αυτό είναι καλό για μας".

Κι όσο για τον στόχο της κροατικής ομάδας στο παιχνίδι της Πέμπτης ο Πόσαβετς είπε: " Αν και έχουμε περισσότερα επίσημα παιχνίδια στα πόδια μας χωρίς αμφιβολία ο Άρης είναι το φαβορί του ζευγαριού μας. Εμείς λογικά θα παραταχθούμε με 4-4-2 όπως μέχρι στιγμής από το ξεκίνημα των υποχρεώσεών μας με περισσότερο αμυντικές βλέψεις και θα επιδιώξουμε να πετύχουμε κάποιο γκολ που θα μας δώσει περισσότερες ελπίδες για τον επαναληπτικό στην έδρα μας".

Για σήμερα ο τεχνικός της Σλάβεν, Μίλε Πέτκοβιτς, είχε προγραμματίσει διπλή προπόνηση για τους παίκτες με μελέτη στον τρόπο παιχνιδιού του Άρη. Η αποστολή της κροατικής ομάδας αναμένεται αύριο το μεσημέρι (13:10) στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" της Θεσσαλονίκης ενώ το βράδυ είναι προγραμματισμένη η προπόνησή της στο "Κλεάνθης Βικελίδης".










































TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ