ΑΕΚ

Ξύλα, κοντάρια, σφυρί και τσεκούρι στον σύνδεσμο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ  ΣΤΗΝ EUROBANK ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ .ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΓΛΑΥΔΣΤΩΝΟΣ   ΑΦΗΣΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ.   ( ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΓΑΔΑ )
ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΣΤΗΝ EUROBANK ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ .ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΓΛΑΥΔΣΤΩΝΟΣ ΑΦΗΣΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ. ( ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΓΑΔΑ ) EUROKINISSI

Από την έρευνα που πραγματοποίησε η αστυνομία στον σύνδεσμο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, βρέθηκαν ξύλα, κοντάρια, σφυρί και τσεκούρι. Δεν έχουν γίνει προσαγωγές ατόμων.

Αιφνιδιαστική έρευνα πραγματοποίησαν άντρες της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους σε γραφεία συνδέσμου οπαδών της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Η έρευνα έγινε με αφορμή και τις τελευταίες επιθέσεις που δέχτηκαν χθες το βράδυ αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. από οπαδούς της ΑΕΚ, στη γέφυρα Βρυούλων και στη συμβολή των οδών Εφέσου και Δεκελείας, που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό έξι αστυνομικών.

Από την έρευνα στα γραφεία του συνδέσμου βρέθηκαν ξύλα, κοντάρια, σφυρί και τσεκούρι που εμπίπτουν στον νόμο περί όπλων, όμως δεν έχουν γίνει τυχόν προσαγωγές ατόμων, καθώς εντός του συνδέσμου δεν βρέθηκε κανείς.

Οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση ατόμων που συμμετείχαν στις επιθέσεις και αναλύονται βιντεοληπτικά υλικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΑΕΚ: "Ντου" της αστυνομίας σε σύνδεσμο της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ