ΑΕΚ

ΑΕΚ: "Ντου" της αστυνομίας σε σύνδεσμο της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια

Απομακρύνθηκε νωρίς το πρωί από τον Δήμο Αθηναίων με την συνδρομή της αστυνομίας,το κοντέινερ που είχε στηθεί στην Πλατεία των Εξαρχείων, Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019  (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Απομακρύνθηκε νωρίς το πρωί από τον Δήμο Αθηναίων με την συνδρομή της αστυνομίας,το κοντέινερ που είχε στηθεί στην Πλατεία των Εξαρχείων, Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικές δυνάμεις εισέβαλαν σε σύνδεσμο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αφορμή για την ενέργεια της αστυνομίας φαίνεται πως στάθηκαν τα κυριακάτικα επεισόδια με άντρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Το βράδυ της Δευτέρας (30/9) αστυνομικές δυνάμεις εισέβαλαν σε σύνδεσμο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αυτή τη στιγμή η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, διεξάγει έρευνα στον σύνδεσμο.

Αφορμή για την ενέργεια της αστυνομίας στάθηκαν τα επεισόδια την Κυριακή (30/9) μεταξύ οπαδών της Ένωσης και ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Υπενθυμίζουμε ότι τρεις από τους αστυνομικούς που δέχθηκαν την επίθεση φέρουν τραύματα από μαχαίρι. Το χρονικό της επίθεσης, σύμφωνα με την αστυνομία έχει ως εξής: Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σταμάτησαν για έλεγχο τέσσερα άτομα στη γέφυρα Βρυούλων στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας.

Τότε, εμφανίστηκαν ξαφνικά περίπου 40 άτομα, τα οποία επιτέθηκαν στους αστυνομικούς και προκάλεσαν φθορές στις μηχανές τους, ενώ πέταξαν πέτρες σε περιπολικό που έσπευσε στο σημείο. Συνολικά τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί.

Λίγο αργότερα, άλλη ομάδα 30 χούλιγκαν επιτέθηκαν στους αστυνομικούς στην Λεωφόρο Δεκελείας στη συμβολή με την Εφέσου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν άλλοι τρεις αστυνομικοί.

Φωτογραφία Αρχείου

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ