ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Ξέσπασμα Νεϊμάρ για την κίτρινη που πήρε ο Πακετά στο Λιόν - Τρουά

Ο Νεϊμάρ σε μονομαχία του με τον Λουκάς Πακετά σε ματς πρωταθλήματος μεταξύ της Παρί και της Λιόν
Ο Νεϊμάρ σε μονομαχία του με τον Λουκάς Πακετά σε ματς πρωταθλήματος μεταξύ της Παρί και της Λιόν @2021 FRANCOIS MORI/AP IMAGES

Μία κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ο Πακετά στο Λιόν - Τρουά ήταν αρκετή για να εξοργίσει τον Νεϊμάρ, με τον σούπερ σταρ της Παρί να κατηγορεί τη διαιτητή της αναμέτρησης Στεφανί Φραπέρ πως τιμώρησε τον μέσο των λιονέ λόγω ντρίμπλας που έκανε.

Μπορεί πριν από μόλις λίγες ημέρες να τέθηκαν αντιμέτωπες Παρί και Λιόν σε ένα ματς που η αδρεναλίνη χτύπησε... κόκκινο (επιβλήθηκε 2-1 η ομάδα του Ποτσετίνο με το χρυσό γκολ του Ικάρντι με κεφαλιά στο 93'), ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τον Νεϊμάρ να πάρει θέση υπέρ ενός παίκτη των λιονέ λίγες ημέρες αργότερα.

Συγκεκριμένα του συμπατριώτη του Λουκάς Πακετά, με τον Βραζιλιάνο μέσο να τιμωρείται με κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία από τη διαιτήτρια Στεφανί Φραπέρ, κατά τη διάρκεια της εντός έδρας αναμετρησης με την Τρουά για την 7η αγωνιστική της Ligue 1, και τον φορ των Παριζιάνων να συνδέει την κάρτα με μία θεαματική ντρίμπλα την οποία επιχείρησε να κάνει λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα (στο τρίτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων) για να "εκθέσει" τον προσωπικό του αντίπαλο.

"Αυτό που έγινε είναι θλιβερό, να παίρνεις κίτρινη κάρτα για μια ντρίμπλα… Αυτό συνέβη και σε μένα πέρσι. Τώρα έγινε στον Πακετά.

Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω το λόγο. Το joga bonito (σ.σ το θεαματικό ποδόσφαιρο) τελείωσε. Απολαύστε το όσο είναι ακόμη καιρός", έγραψε χαρακτηριστικά μέσω Instastory ο 29χρονος άσος της Παρί.

Ξέσπασμα Νεϊμάρ για την κίτρινη που πήρε ο Πακετά στο Λιόν - Τρουά
INSTASTORY ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΝΕΪΜΑΡ ΣΤΟ INSTAGRAM
TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΛΙΟΝ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ