LIGUE 1

Μετς - Παρί 1-2: Ο Χακίμι διεύρυνε το απόλυτο των Παριζιάνων στο 90+4'

Ο Ασράφ Χακίμι πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν σε ματς πρωταθλήματος με την Μετς | 22 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Ασράφ Χακίμι πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν σε ματς πρωταθλήματος με την Μετς | 22 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 CHRISTOPHE ENA/AP IMAGES

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε της Μετς με 2-1, χάρη στα δύο προσωπικά γκολ του Χακίμι στο 5' και το 90+4'. Οι παίκτες του Μαουρίσιο Ποτσετίνο διατήρησαν το απόλυτο, μετά από επτά αγωνιστικές.

Η Μετς υποδέχθηκε την Παρί Σεν Ζερμέν για την έβδομη αγωνιστική της Ligue 1, με τους Παριζιάνους να επικρατούν με 2-1 χάρη στα προσωπικά γκολ του Χακίμι στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του δεύτερου μέρους. Με αυτό το αποτέλεσμα η Παρί έκανε το επτά στα επτά και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι παίκτες του Μαουρίσιο Ποτσετίνο πήραν το προβάδισμα στο σκορ στο τέταρτο λεπτό της αναμέτρησης με τον Αζράφ Χακίμι. Ένα λεπτό πριν ο Ικάρντι εξαπέλυσε το σουτ με τον Ουκιτζά να σταματάει με καλή επέμβαση.

Η Μετς ισοφάρισε στο 38ο λεπτό. Ο Λαμίν Γκεγιέ έκανε τη σέντρα και ο Κικί Κουγιατέ με κεφαλιά έκανε το 1-1, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κίκι Κουγιατέ.

Στο δεύτερο μέρος οι Παριζιάνοι προσπάθησαν να βρουν γκολ προκειμένου να ανακτήσουν το υπέρ τους προβάδισμα, έχοντας πιο δραστήριους τους Νεϊμάρ και Ντι Μαρία, ωστόσο ο Χακίμι ήταν αυτός που τη λύτρωσε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Λιόν κέρδισε την Τρουά με 3-1, η Μαρσέιγ κόλλησε στο "μηδέν" με την Ανζέ, ενώ νίκες με 1-0 σημείωσαν και οι Λοριάν και Στρασμπούργκ κόντρα σε Νις και Λανς αντίστοιχα.

Μετς: Ουκιτζά, Σεντόνζ, Μπρον, Κουγιατέ, Ουντόλ, Μαϊγκά, Παγιότ (90+3' Τραορέ), Γκεγιέ (67' Μπουλαγιά), Σαρ, Γιαντέ (67' Νιακατέ), Νιάν (66' Ντε Πρεβίλ

Παρί: Νάβας, Χακίμι, Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Μέντες (81' Ντράξλερ), Ραφίνια (65' Ερέρα), Περέιρα, Βαϊνάλντουμ (65' Ντι Μαρία), Εμπαπέ, Ικάρντι, Νεϊμάρ

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής:

Η βαθμολογία της Ligue 1:

TAGS LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ