ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξεπέρασε τις 3.000 εγγραφές η "Παναθηναϊκή Συμμαχία"

Ξεπέρασε τις 3.000 εγγραφές η "Παναθηναϊκή Συμμαχία"
INTIME SPORTS

Οι εγγραφές στην Παναθηναϊκή Συμμαχία και οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας από την ΠΑΕ, δείχνουν ότι η ανταπόκριση των οπαδών του Τριφυλλιού είναι μεγαλύτερη από τα προηγούμενα καλοκαίρια!

Οι επισκέψεις του κλιμακίου της Παναθηναϊκής Συμμαχίας στην επαρχία, συνεχίζονται, προκειμένου να διευρυνθεί το άνοιγμα που έχει αρχίσει ανά την Ελλάδα.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, ο αντιπρόεδρος της Συμμαχίας, Τάκης Οικονομόπουλος και το στέλεχος, Θάνος Χονδροδήμος, μετέβησαν το Σάββατο (20/6) στην Αλεξανδρούπολη και την Κυριακή (21/6) στην Ορεστιάδα.

Σε συγκεντρώσεις σε ξενοδοχεία των πόλεων, είχαν επαφές με τους ντόπιους φίλους του Τριφυλλιού, οι οποίοι κατοικούν μακριά από την Αθήνα, τους ανέλυσαν το πλάνο της λαϊκής βάσης και την πορεία του εγχειρήματος και ζήτησαν τη συνδρομή τους για την περαιτέρω εξυγίανση της ΠΑΕ.

Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν αρκετοί φίλαθλοι, οι οποίοι εγράφησαν στη Συμμαχία και εξέφρασαν τη συμπαράσταση τους στην προσπάθεια της διοίκησης της ΠΑΕ για την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου.,

Ξεπέρασε τις 3.000 εγγραφές η "Παναθηναϊκή Συμμαχία"
INTIME SPORTS

Στο μεταξύ, μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας (22/6), οι εγγραφές όπως καταμετρούνται στον μετρητή της ιστοσελίδας paomprosta.gr είχαν φτάσει τις 3.030, ενώ, είχαν συγκεντρωθεί 316.393 ευρώ.

Οι ρυθμοί κρίνονται άκρως ικανοποιητικοί και εφόσον συνεχιστούν με την ίδια ένταση, τότε, το μητρώο της Παναθηναϊκής Συμμαχίας θα είναι μεγαλύτερο από κάθε άλλη φορά. Γεγονός που θα ισχυροποιήσει και την ΠΑΕ σε όλα τα επίπεδα, από το χορηγικό, μέχρι και το εύρος των ανθρώπων που εκπροσωπεί.

Ξεπέρασε τις 3.000 εγγραφές η "Παναθηναϊκή Συμμαχία"

Ανάλογη κινητικότητα παρουσιάζουν οι ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας οι οποίες αναμένεται να ξεπεράσουν τις 4.000 μέχρι την λήξη τους στις 30 Ιουνίου. Για πρώτη φορά από την επιστροφή της ομάδας στο "Απόστολος Νικολαΐδης", η προοπτική του sold out στα διαρκείας φαντάζει εφικτή και μάλιστα ένα μήνα πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ