ΚΟΣΜΟΣ

Ξένος αθλητικός Τύπος: H έκρηξη του Κριστιάνο

Ξένος αθλητικός Τύπος: H έκρηξη του Κριστιάνο

Οι δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο προκάλεσαν αίσθηση στην Ισπανία. Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα του ξένου αθλητικού Τύπου.

"Βόμβα" πέταξε μετά το ματς με την Γρανάδα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς δήλωσε πως δεν πανηγύρισε τα γκολ του διότι δεν είναι χαρούμενος στην Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Πορτογάλος άσος δεν πανηγύρισε τα 2 γκολ που έβαλε, με τα οποία μετρά πλέον 151 τέρματα με την φανέλα της "βασίλισσας".

Ο Ισπανικός Τύπος ασχολήθηκε με τις δηλώσεις του Ρονάλντο. Η Μarca έχει στο πρωτοσέλιδο της τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ τόσο η Sport όσο και η Mundo Deportivo κάνουν αναφορά έχοντας ωστόσο, ως βασικό θέμα, τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Βαλένθια με γκολ του Αντριάνο.

Στην Ιταλία ο Τύπος ασχολείται με το σόου της Γιουβέντους και τη νίκη επί της Ουντινέζε. Η Gazzetta dello Sport χαρακτηρίζει κορυφαίο παίκτη τον Τζοβίνκο έχοντας φωτογραφία με τους πανηγυρισμούς ενώ και η Corriere dello Sport γράφει για το σόου της Γιούβε και το ντελίριο της Ρόμα εναντίον της Ίντερ.

Η Tuttosport γράφει στην "κορυφή η Γιουβέντους". Και οι τρεις εφημερίδες έχουν στο πρωτοσέλιδο τους το τρομακτικό ατύχημα στην Φόρμουλα 1 και τον Αλόνσο να δηλώνει: " Ήμουν τυχερός".

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των ξένων αθλητικών εφημερίδων.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ