ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρονάλντο: "Δεν είμαι χαρούμενος"

Ρονάλντο: "Δεν είμαι χαρούμενος"

"Βόμβα" πέταξε μετά το ματς με την Γρανάδα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς δήλωσε πως δεν πανηγύρισε τα γκολ του διότι δεν είναι χαρούμενος στην Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε μετά την νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Γρανάδα πως δεν είναι χαρούμενος στον σύλλογο.

Ο Πορτογάλος άσος δεν πανηγύρισε τα 2 γκολ που έβαλε, με τα οποία μετρά πλέον 151 τέρματα με την φανέλα της "βασίλισσας".

"Είναι επαγγελματικό το ζήτημα και ο σύλλογος ξέρει γιατί δεν πανηγύρισα τα γκολ, γιατί δεν είμαι χαρούμενος. Οι άνθρωποι εδώ ξέρουν", τόνισε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος.

Όταν ρωτήθηκε αν όλο αυτό έχει να κάνει με την βράβευση του Ινιέστα ως κορυφαίου στην Ευρώπη, ανέφερε: "Δεν έχει να κάνει με τον Ινιέστα. Δεν πρόκειται να μιλήσω για αυτό και τώρα θα συγκεντρωθώ στην εθνική Πορτογαλίας. Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από αυτό".

Εν συνεχεία ρωτήθηκε αν είναι θυμωμένος με τον σύλλογο και πρόσθεσε: "Δεν πρόκειται να πω κάτι άλλο. Οι άνθρωποι ξέρουν το γιατί".

Οι ρεπόρτερς τον ρώτησαν αν είναι θυμωμένος με τον εαυτό του ή με όσους αμφισβητούν την φυσική του κατάσταση και συμπλήρωσε: "Ξέρω τους ανθρώπους στον σύλλογο και αυτοί ξέρουν ότι δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω".

Δείτε εδώ όλα τα γκολ της 3ης αγωνιστικής στην Ισπανία

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ