ΠΑΟΚ

Ξέμεινε από στόπερ

Ξέμεινε από στόπερ
Ο Μαλεζάς στέλνει τα φιλιά του στους φίλους του ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Ο Στέλιος Μαλεζάς αποκλείστηκε από την αποστολή για το Ζάγκρεμπ, αφού αισθάνθηκε ενοχλήσεις. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει εναλλακτική λύση καθαρόαιμου κεντρικού αμυντικού πίσω από τους Κοντρέρας-Τσιρίλο. Πυρετό έχει ο Γκαρσία και δεν γυμνάστηκε, θα ταξιδέψει κανονικά αύριο

Τα προβλήματα δεν εγκατέλειψαν τον ΠΑΟΚ ούτε στην τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Κροατία. Ο Στέλιος Μαλεζάς, αν και συμμετείχε στο πρόγραμμα, νιώθει έντονες ενοχλήσεις και "κόπηκε" από την αποστολή, όπως και οι Ιβιτς, Μουσλίμοβιτς, Ζουέλα που ακολουθούν αποθεραπεία, καθώς και οι Σαβίνι, Κριστιάνο που δεν είναι δηλωμένοι στη λίστα της UEFA.


Αντίθετα, ο Πάμπλο Γκαρσία που είχε πυρετίο και έμεινε κλινήρης και ο Βίκτορο Βιτόλο που έκανε θεραπεία στο γόνατα, είναι μέσα στις επιλογές του Χάβου. Το ίδιο και ο Μπρούνο Τσιρίλο, που έλειψε δικαιολογημένα, αφού η γυναίκα του, γνωστή ηθοποιός, Έλενα Ασημακοπούλου έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι και ο Ιταλός βρέθηκε το πρωί στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, η αποστολή που θα ταξιδέψει την Τρίτη (14/12, 11:30) για την Κροατία αποτελείται από τους 19 παρακάτω ποδοσφαιριστές: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης,Κουτσιανικούλης, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Μπουσαϊντί, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Φιλομένο, Γκαρσία, Λίνο, Σνάουτνσερ, Βιεϊρίνια, Βιτόλο.

Τέλος, διαιτητής της αναμέτρησης στο "Μάξιμιρ" ορίστηκε από την UEFA ο 35χρονος Άγγλος, Μαρκ Κλάτενμπουργκ

Διαβάστε σχετικό άρθρο στο για τον ρέφερι στο olapaok.gr

Επίσης στο Olapaοκ.gr διαβάστε και για το θεατρικό έργο που γράφτηκε για τον Δικέφαλο!

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ