ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ξεκαθαρίζει με Γκουλάμ και προχωρά για Τσιμίκα η Νάπολι"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην Ιταλία υποστηρίζουν ότι η Νάπολι είναι έτοιμη να κλείσει τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού, Κώστα Τσιμίκα, μόλις ξεμπερδέψει με την περίπτωση του Αλγερινού Φαουζί Γκουλάμ, που θέλει να γυρίσει στη Γαλλία.

Τα δημοσιεύματα στην Ιταλία που θέλουν τη Νάπολι να προχωρά δυναμικά για την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα συνεχίζονται. Τη Δευτέρα (13/1) τα τοπικά ΜΜΕ αλλά και η Gazzetta dello Sport αναφέρονται στο όνομα του αριστερού μπακ του Ολυμπιακού ως το φαβορί για το κενό που ενδέχεται να αφήσει ο Φαουζί Γκουλάμ.

Ο Αλγερινός εμφανίζεται φευγάτος από τους "παρτενοπέι". Λιόν και Μαρσέιγ φέρεται να ενδιαφέρονται για τον 28χρονο, ο οποίος προτού υπογράψει στη Νάπολι το 2014, έπαιζε στη Σεντ Ετιέν. Τους τελευταίους μήνες δεν αγωνίζεται και είναι χαρακτηριστικό ότι έχει κάνει μόλις πέντε συμμετοχές στη Serie A.

Σύμφωνα με τη Gazzetta dello Sport, φαβορί αν αποχωρήσει ο διεθνής Αλγερινός είναι ο Κώστας Τσιμίκας: "Αν φύγει ο Γκουλάμ, ο Τζουντόλι είναι έτοιμος να κλείσει το deal με τον Ολυμπιακό για τον Κώστα Τσιμίκα. Διαφορετικά θα περιμένει μέχρι το καλοκαίρι και μέχρι τότε η σίγουρη και υπάρχουσα λύση είναι αυτή του Μάριο Ρουί".

Ο Τσιμίκας έκανε την Κυριακή (12/1) μία ακόμη θετική εμφάνιση με τον Ολυμπιακό, κερδίζοντας το πέναλτι και την αποβολή του Πλιάτσικα, στο 0-4 της ομάδας του απέναντι στη Λαμία.

Φέτος έχει ήδη πραγματοποιήσει 26 συμμετοχές με τους "ερυθρόλευκους" σε Ελλάδα και Ευρώπη και οι παρουσίες του είναι σταθερά καλές. Το βέβαιο είναι ότι οι "ερυθρόλευκοι" δεν σκοπεύουν να πουλήσουν φθηνά ούτε τον Τσιμίκα, ούτε άλλον ποδοσφαιριστή του ρόστερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λαμία - Ολυμπιακός 0-4: "Πάρτι" με Αραμπί και Βαλμπουενά
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ