ΗΡΑΚΛΗΣ

Ξεκαθάρισμα για τα εισιτήρια

Ξεκαθάρισμα για τα εισιτήρια
Ρέμος

Η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση σχετικό με το θέμα των εισιτηρίων, που δόθηκαν στην πλευρά της ΠΑΕ Άρης

"Στην ΠΑΕ Άρης δόθηκε ο συμφωνηθείς μεταξύ των δύο ΠΑΕ και της Αστυνομίας αριθμός εισιτηρίων, τα οποία αντιστοιχούν στην Θύρα 1 του Σταδίου. Τα εισιτήρια αυτά θα διανεμηθούν στους οπαδούς των φιλοξενουμένων με αποκλειστική ευθύνη της ΠΑΕ Άρης και - σύμφωνα με τα Μέτρα Τάξης της αναμέτρησης - δεν θα επιτραπεί από την Αστυνομία είσοδος φιλάθλων, που θα κατέχουν εισιτήριο άλλης Θύρας (και χωρίς το διακριτικό της ΠΑΕ Άρης επάνω σε αυτό) στο συγκεκριμένο χώρο.

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ εκχώρησε στην ΠΑΕ Άρης τα εισιτήρια, ακριβώς και μόνο για να εξασφαλίσει την δέσμευση της άλλης πλευράς ότι στον αντίστοιχο αγώνα του δευτέρου γύρου της Super League, στο γήπεδο «Κ. Βικελίδης», θα εκχωρηθεί στην «κυανόλευκη» πλευρά ο μέγιστος δυνατός αριθμός εισιτηρίων, με βάση την χωρητικότητα του συγκεκριμένου γηπέδου, ώστε να εξυπηρετηθεί η ανάγκη παρουσίας των φίλων του ΗΡΑΚΛΗ.

Δέσμευση, στην οποία η πλευρά της Διοίκησης της ΠΑΕ Αρης προχώρησε, και διασφαλίστηκε η παρουσία των φίλων της ομάδας μας σε εκείνο το παιχνίδι.

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ δρομολογεί όλες τις κινήσεις της με γνώμονα - πάντοτε - τα συμφέροντα της ομάδας μας και μόνο της ομάδας μας και με σκοπό να διασφαλίζει την κοινή πορεία κόσμου και αγωνιστικού τμήματος, στην μεγάλη προσπάθεια, που έχει αρχίσει από το καλοκαίρι.

Φίλε του ΗΡΑΚΛΗ, δώσε δύναμη με την παρουσία σου στην ομάδα και σε αυτόν τον αγώνα. Η Διοίκηση της ΠΑΕ θα είναι δίπλα σου και θα κάνει καθετί δυνατόν ώστε να είσαι κοντά στην ομάδα, όπου κι αν αυτή αγωνίζεται. Δείξε αυτήν την δύναμη με τον παλμό και τα συνθήματά σου και με τη συμπεριφορά σου οδήγησε τον ΗΡΑΚΛΗ στη νίκη και όχι στα πρόστιμα. Εσύ αποφασίζεις...",







ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής.
TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ