ΗΡΑΚΛΗΣ

Γιοβάνοβιτς: "Καμία επαφή με Φερέρ"

Γιοβάνοβιτς: "Καμία επαφή με Φερέρ"
Γιοβανοβιτς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποτελεί παρελθόν από χθες το απόγευμα και επίσημα από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή

Ο πρώην τεχνικός του Ηρακλή πλέον βρέθηκε στις 10:00 σήμερα το πρωί στα αποδυτήρια των εγκαταστάσεων της ΠΑΕ στην Μίκρα όπου και αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας πριν από την έναρξη της προπόνησης. Παράλληλα τους ευχήθηκε καλή επιτυχία εν όψει της συνέχειας της χρονιάς.
Ο Γιοβάνοβιτς μάλιστα μία μέρα σχεδόν μετά την αποδοχή της παραίτησής του έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις τονίζοντας για την απόφασή του πως: " Υπήρχε μία διαφωνία στις απόψεις όσον αφορά κάποιους χειρισμούς και πήρα μία απόφαση καθόλου εύκολη για μένα. Παρόλα αυτά όμως δεν αλλάζει τίποτα στις σκέψεις μου για αυτούς που διοικούν την ομάδα αφού το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας προέρχεται από τον Ηρακλή και θέλουν το καλύτερο για την ομάδα όπως και εγώ και τους εύχομαι καλή επιτυχία".

Σε ερώτηση για την πορεία που είχε η ομάδα τόνισε πως για τον ίδιο: " Δεν ήταν απρόσμενη. Ο Ηρακλής έχει μία ομάδα που χρειαζόταν κάποιος χρόνος προσαρμογής και στα παιδιά που είχαν έρθει από έξω και έχει καλή ομάδα. Δεν ήταν απόφαση στιγμής".

Όσο για τις πρόσφατες δηλώσεις του Ισπανού ατζέντη, Μανέλ Φερέρ, που εδώ και κάποιες μέρες βρίσκεται σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ηρακλής φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως: " Με τον συγκεκριμένο κύριο δεν είχα καμία επαφή. Η μόνη συνεργασία ήταν με τον πρόεδρο (σ.σ. Αντώνη Ρέμο) και αντιπρόεδρο (σ.σ. Μπάμπη Ξανθόπουλο) και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου".

Για το αν στην απόφασή του μέτρησε η επιλογή του Ισπανού Φερνάντο Μάρκες επισήμανε: " Είναι ένα θέμα διαφορετικών απόψεων το πως θεωρώ εγώ ότι θα πρέπει να γίνουν τα πράγματα και το πως θεωρεί η διοίκηση".

Όσο για τον διάδοχο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς; Όλα δείχνουν πως θα είναι Ισπανός και πιο συγκεκριμένα νυν τεχνικός διευθυντής ομάδας και πρώην ποδοσφαιριστής επιλογή όπως και ο Μάρκες του Μανέλ Φερέρ. Μάλιστα δεν αποκλείεται να βρεθεί την Κυριακή στις κερκίδες του Καυτανζογλείου Σταδίου και να παρακολουθήσει το τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξουν εξελίξεις ακόμα και μέσα στο επόμενο 48ωρο.

Εκτίει την ποινή με Εργοτέλη ο Χλωρός

Η ΠΑΕ Ηρακλής ενημέρωσε σήμερα την Super League ότι ο Γιάννης Χλωρός, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής που του επιβάλλεται, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος (13/01, 19:00).

Η οικογενειακή κερκίδα

Η ΠΑΕ Ηρακλής με χαρά της ανακοίνωσε ότι στον αγώνα της Κυριακής με τον Άρη στο Καυτανζόγλειο Στάδιο (19:00), θα λειτουργήσει και πάλι η Οικογενειακή Κερκίδα, στην Θύρα 6. Εκεί μπορεί να εισέλθει ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (τόσο τα παιδιά έως 12 ετών, όσο και οι γονείς τους, που θα τα συνοδεύουν) και να παρακολουθήσουν τον αγώνα από την δική τους αποκλειστικά κερκίδα, η οποία φυλάσσεται και θα τους δώσει την ικανοποίηση της συμμετοχής στην πραγματικότητα ενός ποδοσφαιρικού παιχνιδιού.

Με τον τρόπο αυτό η ΠΑΕ Ηρακλής επαναφέρει τον θεσμό της Οικογενειακής Κερκίδας. Μέλημά της είναι η δημιουργία νέων φίλων της ομάδας με σωστά θεμέλια στη φίλαθλη συνείδησή τους, με φωτεινό οδηγό το φίλαθλο πνεύμα.

Όλα αυτά υπηρετεί ο θεσμός της Οικογενειακής Κερκίδας, που με τόση θέρμη επαναφέρουμε και προσδοκούμε το μέγιστο δυνατό της επιτυχίας. Για την ΠΑΕ Ηρακλής όπως τονίζεται στην ανακοίνωσή της το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο αγώνας και ανταγωνισμός. Είναι έκφανση κοινωνικού πολιτισμού. Τα παιδιά είναι το μέλλον του αθλητισμού, το μέλλον του ποδοσφαίρου και στην "κυανόλευκη" οικογένεια δίνεται τεράστιο βάρος στην υποδοχή τους, όπως αποδεικνύεται και μέσα από το σημαντικού εύρους και επιπέδου έργο, που επιτελείται στις Ακαδημίες της.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής καταλήγει: " Ο ΗΡΑΚΛΗΣ του αύριο λοιπόν, γεννιέται στην Θύρα 6 του Καυτανζογλείου. Καλή επιτυχία στην Οικογενειακή Κερκίδα μας. Καλή επιτυχία στο μέλλον του ΗΡΑΚΛΗ μας".






















TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ