ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

"Ξανά μεγάλη"

"Ξανά μεγάλη"

Οι νέοι ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ υποσχέθηκαν να επιστρέψουν οι ημέρες δόξας στο "Άνφιλντ", αλλά και πως θα καλύψουν τα χρέη του συλλόγου.

Η εταιρία, New England Sports Ventures (NESV), η οποία έχει στην ιδιοκτησία της και την ομάδα μπέισμπολ, έκαναν πρόταση 300.000.000 λιρών, η οποία έγινε δεκτή από το διοικητικό συμβούλιο των "κόκκινων".

Υπάρχει πάντως μια καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της πώλησης, καθώς οι Τομ Χικς και Τζορτζ Ζιλέτ κατέφυγαν στα δικαστήρια για να διεκδικήσουν περισσότερα χρήματα για το μερίδιό τους.

Η νέα, εκτός απροόπτου, ιδιοκτησιακή ομάδα της Λίβερπουλ θέλησε να καθησυχάσει τους φιλάθλους του συλλόγου, καθώς έχουν άσχημες εμπειρίες από επιχειρηματίες του εξωτερικού.

"Η NESV θέλει να βάλει γερά οικονομικά θεμέλια για την Λίβερπουλ και είναι αφοσιωμένη στο να δημιουργήσει τα μέσα για να οικοδομηθεί το μέλλον, συμπεριλαμβανομένης της άρσης όλων των χρεών στο πλαίσιο της εξαγοράς",
αναφέρει η ανακοίνωση.

"Στόχος μας είναι η Λίβερπουλ να επιστρέψει εκεί που της αξίζει στο αγγλικό και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, να διεκδικεί και να κατακτά τρόπαια".

"Από το 2001 η New England Sports Ventures έχει κάνει επιτυχημένες επενδύσεις στα σπορ και στην ψυχαγωγία".

"Όλες οι εταιρίες που μας ανήκουν, συμπεριλαμβανομένων των Boston Red Sox and Fenway Park, New England Sports Network, Fenway Sports Group and Roush Fenway Racing, όλες έχουν έναν κοινό στόχο... την νίκη".

"Η NESV θέλει να φέρει πίσω την κουλτούρα της νίκης στην Λίβερπουλ. Το αποδείξαμε με την Boston Red Sox, με 2 πρωταθλήματα σε 6 χρόνια. Θα φέρουμε το ίδιο πάθος, αφοσίωση, ενθουσιασμό και επαγγελματισμό και στην Λίβερπουλ".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ