ΠΑΟΚ

Βρύζας:"Πρώτα τρεις για τον κορμό"

Βρύζας:"Πρώτα τρεις για τον κορμό"
Βρύζας, Γεωργίου, Αθανασιάδης

Ζοάο Πάολο Αντράντε, Πρζέμισλαβ Κάζμιερτσακ και Βιερίνια όπως όλα δείχνουν θα είναι οι τρεις νέοι ποδοσφαιριστές

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε δηλώσεις του μετά την υπογραφή της επέκτασης της επέκτασης των συμβολαίων των ταλαντούχων Αθανασιάδη και Γεωργίου εξέφρασε την ικανοποίησή του. Παράλληλα τόνισε πως κάποιοι άλλοι από τους νεαρούς της ομάδας θα δοθούν ως δανεικοί για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια του με τον Βοσκόπουλο πάντως να επιστρέφει από τον Πανσερραϊκό μετά το πολύ καλό πρωτάθλημα που είχε στην Β΄ Εθνική.

Ο Βρύζας ήταν κατηγορηματικός για τις μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ λέγοντας πως: « Για τα μεταγραφικά και την ενίσχυση της ομάδα έχουμε ξεκάθαρες ιδέες στο μυαλό μας. Βάσει του σχεδιασμού και του πλάνου μας θα αποκτήσουμε σε πρώτη φάση τρεις βασικούς παίκτες για τον κορμό της ομάδας.

Θα ακολουθήσουν κι άλλοι για να γεμίσει το ρόστερ θέλοντας να αλλάξει η φιλοσοφία και το επίπεδο της ομάδας και πλέον είμαστε πολύ κοντά στην ανακοίνωση των πρώτων κινήσεων», ενώ αναφερόμενος στον κόσμο του ΠΑΟΚ είπε:

« Σύντομα θα έχουμε θετικά αποτελέσματα. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ας έχει υπομονή και να γνωρίζει ότι οι κινήσεις μας αποσκοπούν στην αγωνιστική αλλαγή της ομάδας», για να καταλήξει:

« Εμείς θέλουμε το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ», κι όσο για την φιλοσοφία που υπάρχει στην διοίκηση της ΠΑΕ σε συνεργασία με τον Φερνάντο Σάντος ο Βρύζας είπε: « Θέλουμε οι παίκτες που θα μείνουν στον ΠΑΟΚ να μην είναι δυσαρεστημένοι προσδοκώντας το καλύτερο δυνατό κλίμα».

Στην διάρκεια της σημερινής μέρας εξάλλου αναμένεται να φθάσει στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η νέα πρόταση της Μπόχουμ για την απόκτηση του Ντάνι Φερνάντεζ. Σύμφωνα με την προφορική ενημέρωση της γερμανικής ομάδας στον Ζήση Βρύζα αυτή θα είναι ύψους μέχρι 1.200.000 ευρώ και όλα δείχνουν πως η πώληση του διεθνή Πορτογάλου τερματοφύλακα θα μπει στην τελική της ευθεία.









TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ