CHAMPIONS LEAGUE

"Βράζουν" στην Άρσεναλ με τον Λεβαντόβσκι

"Βράζουν" στην Άρσεναλ με τον Λεβαντόβσκι
Λεβαντόβσκι

Με τον Λεβαντόβσκι τα έχουν βάλει οι άνθρωποι της Άρσεναλ καθώς πιστεύουν πως ο Πολωνός άσος έπρεπε να αποβληθεί για αγκωνιά στον Κοσιελνί κι ενώ το σκορ ήταν στο 1-1 (βίντεο&φωτογραφίες)

Η Άρσεναλ έχασε με 2-1 στην έδρα της από την Μπορούσια Ντόρντμουντ για τους ομίλους στο Τσάμπιονς Λιγκ, μετά από ένα εκπληκτικό σερί αγώνων δίχως ήττα εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Μπορεί το παιχνίδι να ολοκληρώθηκε στον αγωνιστικό χώρο, όμως συνεχίζεται... εκτός με δηλώσεις ποδοσφαιριστών και του Βενγκέρ για μία φάση που θα μπορούσε να αλλάξει το τελικό αποτέλεσμα.

Ενώ το σκορ ήταν στο 1-1 μία φάση στο 64ο λεπτό δείχνει τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι να χτυπά με τον αγκώνα στο πρόσωπο τον Λοράν Κοσιελνί.

Ο διαιτητής είδε τη φάση και φυσικά τιμώρησε τον Πολωνό άσο με κίτρινη κάρτα (ο οποίος στη συνέχεια πέτυχε το νικητήριο γκολ για την ομάδα του).

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της Άρσεναλ πιστεύουν πως η φάση ήταν αποβολή και γι αυτό το λόγο ξέσπασαν μετά το σφύριγμα της λήξης.

Ο Λεβαντόβσκι πριν από περίπου ενάμιση χρόνο στο ίδιο γήπεδο πάλι με αντίπαλο τον Κοσιελνί είχε κάνει μία εντυπωσιακή ενέργεια που, μάλλον, τη θυμάται ακόμα ο Γάλλος.

"Βράζουν" στην Άρσεναλ με τον Λεβαντόβσκι
Λεβαντόβσκι Κοσιελνί
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ