ΠΑΟΚ

Βραβεύτηκε ο Ηλιάδης

Βραβεύτηκε ο Ηλιάδης
Ηλιάδης

Ο Στέλιος Ηλιάδης παρέλαβε από τον Κώστα Ιωσηφίδη το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 9ης αγωνιστικής

Γκολ με το οποίο έδωσε τη νίκη στον "Δικέφαλο" με την Κέρκυρα, στη μπουτίκ της ομάδας στο γήπεδο της Τούμπας.

"Είναι μεγάλη μου χαρά και αποδεικνύει ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολύ λαό γιατί μπορεί το γκολ μου να μην ήταν πιο όμορφο από του Κυριάκου ή του Σέζαρ αλλά ο κόσμος το ψήφισε", δήλωσε ο Ηλιάδης και συνέχισε: "Είναι χαρά μου να βοηθάω την ομάδα και αυτό που θέλω είναι να πετυχαίνει τους στόχους της".

Τέλος για το αυριανό παιχνίδι με το Αιγάλεω στο Σίτι είπε: "Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αφού το Αιγάλεω έχει μια δύσκολη έδρα. Εμείς όμως θα πάμε για την 3η συνεχόμενη νίκη. Πάμε να κερδίσουμε".



Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην μπουτίκ του ΠΑΟΚ βρέθηκε και ο Βραζιλιάνος Σόκρατες που στην συνέχεια παρέλαβε μια φανέλα του "Δικεφάλου" με το όνομά του από πίσω.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Μομτσίλο Βούκοτιτς που είδε τόσο χθες στην προπόνηση που έγινε στο γήπεδο της Τούμπας αλλά και σήμερα τους Φερνάντεζ, Χαραλαμπίδη και Μίετσελ να συμμετείχαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Ωστόσο ο Πορτογάλος τερματοφύλάκας εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στα πλευρά και ενδεχομένως να μην παίξει στο αυριανό παιχνίδι με το Αιγάλεω στο Σίτι για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Όσο για τον Ζαγοράκη και το χτύπημα που δέχτηκε προς το τέλος της προπόνησης στην κνήμη δεν φαίνεται να είναι κάτι το ανησυχητικό.

Η αποστολή με Αιγάλεω


Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης του ΠΑΟΚ ο Μομτσίλο Βούκοτιτς ανακοίνωσε τους παίκτες που συμπεριέλαβε στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με αυτούς να είναι οι: Aραμπατζής, Γιασουμή, Ζαγοράκης, Ηλιάδης, Κωνσταντινίδης, Μελίσσης, Μπαλάφας, Τοχούρογλου, Τσίγκας, Χαραλαμπίδης, Χαραλάμπους, Χασιώτης, Μπαρκαουάν, Φερναντέζ, Γκονζάλες, Μέγκαχεντ, Μίετσελ, Τόργκελε.

Συμφωνία με ELECTRONIC ARTS INC.


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας παραχώρησης του δικαιώματος licensing στην αμερικανική εταιρία ELECTRONIC ARTS INC., για τη δημιουργία ηλεκτρονικού παιχνιδιού αλληλεπιδραστικής ψυχαγωγίας με θέμα το ποδόσφαιρο.

Η ELECTRONIC ARTS INC. ηγείται της παγκόσμιας αγοράς ανάπτυξης και παραγωγής λογισμικού για προηγμένα συστήματα αλληλεπιδραστικής ψυχαγωγίας [π.χ. PlayStation®2 computer entertainment system, PlayStation®, PSP™ (PlayStation® Portable) system, Xbox® video game system της Microsoft, Nintendo GameCube™, Game Boy® Advance, Nintendo DS™ κλπ].

Επέκταση με τη Σουρωτή Α.Ε.


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τη Σουρωτή Α.Ε., "Επίσημο Προμηθευτή Εμφιαλωμένων Νερών" της ομάδας, η οποία αφορά την ανάδειξη της εταιρίας σε "Χορηγό Αγώνων" για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ για τον Α’ γύρο του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2007.




















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ