ΠΑΟΚ

Ρέντινγκ καλεί Μέγκαχεντ!

Ρέντινγκ καλεί Μέγκαχεντ!
μεγκαχεντ

Η Ρέντινγκ κατέθεσε επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ (1,2 εκ. ευρώ) για την απόκτηση του Μέγκαχεντ

Ο Αγγλικός σύλλογος που μετά απο 11 αγωνιστικές βρίσκεται στην 12η θέση της Premier League, έστειλε έγγραφο στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με το οποίο προσφέρει 1,2 εκ. ευρώ για την απόκτηση του Μέγκαχεντ.

Όπως ήταν αναμενόμενο η συγκεκριμένη πρόταση προκάλεσε έκπληξη, αφού ο Αιγύπτιος κεντρικός αμυντικός δεν ήταν στο αρχικό σχήμα της ομάδας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί οτι την περίοδο που είχε θέση βασικού στον "Δικέφαλο του Βορρά" είχε ενδιαφερθεί για την απόκτηση του η Γουΐγκαν.

Ποιος θ' ασχοληθεί;

Το θέμα τώρα είναι ποιος θ' ασχοληθεί με την συγκεκριμένη πρόταση, αφού δεν υπάρχει κανείς που ν' ασχολείται με τις τύχες του συλλόγου. Ο Γιάννης Γούμενος είναι στην Αθήνα και υποστηρίζει οτι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με επιχειρηματία για την παραχώρηση της ΠΑΕ. Μάλιστα, τονίζει οτι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει αποσυρθεί απο την ΠΑΕ αν δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις.

Έτσι λοιπόν όπως έχει η κατάσταση η υπόθεση του Μέγκαχεντ φαίνεται να είναι σε δεύτερο πλάνο, ωστόσο όταν υπάρχει πρόταση ύψους 1,2 εκ. ευρώ είναι δύσκολο να περάσει απαρατήρητη, οπότε το πιθανότερο είναι να ξεκινήσουν διαπραγματεύεσεις με τον Αγγλικό σύλλογο, ώστε να έχουν κερδίσει χρόνο, μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Γιάννη Γούμενο και την μεταβίβαση των μετοχών...

Βούκοτιτς: "Θέλουμε να μπούμε στην τετράδα"
Την είσοδο του ΠΑΟΚ στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και τη διατήρηση του εκεί, θέλει ο Μόμσιλο Βούκοτιτς. Ο τεχνικός του "Δικεφάλου" μοιράστηκε τη σκέψη του με τους εκπροσώπους του Τύπου, στους οποίους κατέθεσε ακόμη την ικανοποίηση του για την αγωνιστική συμπεριφορά που συνοδεύει τους παίκτες του στις τελευταίες τους υποχρεώσεις.

"Εχουμε μια δύσκολη εβδομάδα με τρία παιχνίδια σε επτά μέρες. Δύο παιχνίδια τα έχουμε περάσει με πολύ καλό τρόπο, με δύο νίκες, και επιμένω σε αυτά που είπα μετά τον αγώνα με τον Αρη. Θέλουμε το τρία στα τρία στο πρωτάθλημα και έχουμε την ευκαιρία με το Αιγάλεω να το κάνουμε. Είναι σημαντικό για μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί έχουμε, εκτός από τα αποτελέσματα, και καλό κλίμα στην ομάδα και έχουμε νομίζω και ψυχολογία νικητή.

Οι νίκες που κάναμε στα τελευταία παιχνίδια φέρνουν αυτήν τη ψυχολογία, αλλά και μια σταθερότητα. Το παιχνίδι με το Αιγάλεω μπορεί να μας βάλει στην τετράδα και θέλω να μείνουμε εκεί. Μετά έχουμε τέσσερα παιχνίδια από τα οποία τα τρία είναι στην Τούμπα. Αν εκμεταλλευτούμε την έδρα μας θα είμαστε κοντά στους στόχους μας", είπε αρχικά ο κ. Βούκοτιτς και συνέχισε: "Ηρθα σε μια μεγάλη ομάδα. Και σε μια μεγάλη ομάδα μόνο η φανέλα σημαίνει πολλά. Όταν έχεις και τα αποτελέσματα αποκτάς μια σιγουριά και πρέπει αυτά να τα εκμεταλλευτούμε. Πρέπει να κρατήσουμε την επαφή με τις ομάδες που είναι ψηλά. Θέλουμε να κάνουμε ακόμη μια νίκη για να είμαστε στην τετράδα και να μην είμαστε μακριά από τις ομάδες που είναι μπροστά.

Οι παίκτες δείχνουν ότι η φανέλα είναι πιο μπροστά από το οικονομικό πρόβλημα. Περίμενα με τον Πανσερραϊκό να είμαστε πιο χαλαροί. Αλλά δεν έγινε αυτό. Και αυτό το έδειξε και ο ηγέτης της ομάδας, ο πιο μεγάλος σε ηλικία, που έδινε το παράδειγμα στους νεότερους και αυτό δείχνει ωριμότητα. Είναι δύσκολο να έχεις στο μυαλό σου και άλλα πράγματα, όχι μόνο το αγωνιστικό. Δεν είναι καλό κάθε εβδομάδα να συζητάμε για τα οικονομικά ζητήματα. Οι παίκτες παρουσιάζουν ωριμότητα, δεν δείχνουν στις προπονήσεις να επηρεάζονται από αυτά, ούτε η απόδοση τους επηρεάζεται. Προσπαθώ να κρατήσω αυτό το κλίμα και πιστεύω να το έχουμε και στη συνέχεια".

Για την αναμέτρηση το Σάββατο με το Αιγάλεω ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε: "Είδα το Αιγάλεω στο παιχνίδι του με τη Ξάνθη. Είναι ομάδα που παίζει περίπου με τον δικό μας τρόπο. Εχει καλή αμυντική συμπεριφορά, τρέξιμο, μαχητικότητα οργάνωση, δεν βάζει και αυτή πολλά γκολ και έχει ουσία. Οι δεκαέξι βαθμοί που έχει δείχνουν ότι είναι δυνατή ομάδα. Εχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Εδειξαν ότι και στους εκτός έδρας αγώνες παίρνουν βαθμούς και πιστεύω ότι θα το ίδιο θα κάνουν και τώρα. Εχουμε κάποια προβλήματα. Σήμερα και αύριο θα δούμε για την αποστολή. Ο Χαραλαμπίδης μετά τη Λάρισα δεν κάνει προπόνηση, ενώ ενοχλήσεις έχουν ο Φερνάντεζ και ο Μίετσελ. Θα δούμε".

Ο Βούκοτιτς, ερωτηθείς σχετικά, δεν θέλησε να σχολιάσει πρόταση που έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για παραχώρηση του Αμίρ Μέγκαχεντ σε αγγλικό σύλλογο. "Πρώτη φορά το ακούω. Το παιχνίδι με το Αιγάλεω και τα αποτελέσματα είναι αυτά που μας ενδιαφέρουν σε πρώτο χρόνο. Μετά θα δούμε για το μέλλον. Δεν μπορώ να πω τίποτα γι' αυτό το θέμα", τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: "Με τις συνθήκες που έχουμε είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα παιδιά. Εχουμε θέληση, παίζουμε με καρδιά και αυτή είναι η ποιότητα μας. Άλλο είναι η δημιουργικότητα. Όπως ποιότητα είναι και το ότι δεν περιμένουμε μόνο από έναν να βάλει γκολ. Το έκανε ο Μίετσελ στη Λάρισα, ήρθε μετά ο Μπαλάφας, ο Ηλιάδης, ο Αραμπατζής. Χρειαζόμαστε ένα παίκτη του κέντρου πιο δημιουργικό και θέλουμε έναν να βάζει πιο εύκολα γκολ για να γίνουμε πιο δυναμικοί, αλλά με το υλικό που έχουμε είμαι ευχαριστημένος.

Υπάρχουν παίκτες που αξίζουν την προσοχή μου στην ομάδα, ο Τσίγκας, ο Βαγγελής. Ακόμη δεν έχω καθαρή εικόνα για όλους. Όταν όμως κερδίζει η ομάδα δύσκολα αλλάζεις το σχήμα. Σίγουρα "ζυγίζω". Η ομάδα πάει καλά και δεν υπάρχει λόγος να αλλάξω πολλά. Σκέφτομαι όμως, το έχω στο μυαλό μου. Παίρνω ρίσκο και πρωτοβουλίες για να κάνω κάτι που δεν είναι συνηθισμένο. Τώρα, όμως, στο προσκήνιο είναι τα αποτελέσματα και δεν υπάρχει λόγος να πάρουμε ρίσκο".




















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ