VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Volley League ανδρών: Θρίαμβος για τον ΠΑΟΚ, υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό στην πρώτη του ήττα

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός για την Volleyleague Ανδρών
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός για την Volleyleague Ανδρών INTIME

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 3-0 σετ (25-23, 25-23, 25-20) του Παναθηναϊκού στο μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Volley League των ανδρών και διατηρήθηκε κοντά στην κορυφή, υποχρεώνοντας τους πράσινους στην πρώτη φετινή ήττα τους.

Ασπρόμαυρο βάφτηκε το ντέρμπι με το οποίο άνοιξε το βράδυ της Παρασκευής (26/11) η αυλαία της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Volley League, με τον ΠΑΟΚ να είναι καλύτερος σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες και να φτάνει στο καθαρό 3-0 επί του Παναθηναϊκού στο "PAOK Sports Arena".

Οι ασπρόμαυροι του Καλμαζίδη πήραν περισσότερους πόντους από την επίθεση (45-41) και το μπλοκ (9-4) καθώς και από λάθη αντιπάλου (21-18), με αποτέλεσμα να κρατήσουν το εντός έδρας αήττητό τους και ταυτόχρονα να μειώσουν στους δύο πόντους από την κορυφή, την ώρα που οι πράσινοι γνώρισαν την πρώτη φετινή τους ήττα εντός συνόρων (μέχρι πρότινος η μόνη ομάδα χωρίς βαθμολογική απώλεια και χωρίς απώλεια σετ).

Οι κεντρικοί Πετρέας και Μπράουν ήταν καθοριστικοί για τη νίκη του Δικεφάλου, με τους παίκτες του Δημήτρη Ανδρόπουλου από την πλευρά τους να πληγώνονται από την κακή υποδοχή τους και έτσι να αδυνατούν να κατακτήσουν έστω και ένα σετ.

Τα σετ: 25-23, 25-23, 25-20

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΟΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ