ΑΕΚ

Βλέπει τον Κύπριο... Μπλάνκο

Βλέπει τον Κύπριο... Μπλάνκο
Σανγ΄κόι

Στην Κύπρο ο Στέλιος Μανωλάς για να κατασκοπεύσει τον Γκαστόν Σανγκόι του Απ. Λεμεσού. Μπερνς για 11αδα

Ο άσος του Απόλλωνα Λεμεσού, Γκαστόν Σανγκόι, τη φετινή σεζόν μετράει 23 συμμετοχές με 19 γκολ και το όνομα του έχει ακουστεί και κατά το παρελθόν για τους "κιτρινόμαυρους".
Ο Στέλιος Μανωλάς θα δει από κοντά τον Αργεντινό άσο, για τον οποίο έχει ακούσει τα καλύτερα λόγια από τον Κύπριο μέτοχο του δικεφάλου, Παντελή Αθήνη, που έχει πολύ καλές σχέσεις με τη διοίκηση της Κυπριακής ομάδας.

Βλέπει και Αβραάμ

Πλην του 25χρονου "Μπλάνκο" του Απόλλωνα, ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης έχει ακούσει καλά λόγια και για το νεαρό χαφ, Ανδρέα Αβραάμ. Ο 21χρονος αριστερός εξτρέμ, αποτελεί το μεγαλύτερο ταλέντο της Κύπρου, μετά τον Χριστοφή της Ομόνοιας και είναι σχεδόν βέβαιο πως λόγω ηλικίας θα εξεταστεί σοβαρά από την ΑΕΚ.

Και για τις δύο περιπτώσεις ο Στέλιος Μανωλάς έχει συλλέξει καλά στοιχεία και πλέον αυτό που απομένει είναι να δει από κοντά αυτό το Σαββατοκύριακο για το αν ισχύουν όλα αυτά που έχει ακούσει. Πάντως, για τον Σανγκόι και μόνο οι αριθμοί λένε πολλά (23 συμμετοχές/19 γκολ).

Ανακοίνωσε αποστολή και ετοιμάζει... εκπλήξεις

Στην προπόνηση της Παρασκευής (20/03) ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, δοκίμασε στο αρχικό σχήμα για την Κυριακή, τον Νέιθαν Μπερνς με τους Σκόκο και Τζιμπούρ να αγωνίζονται με τη... δεύτερη ομάδα.

Σίγουρα αν τα συγκεκριμένα πλάνα παρουσιαστούν έτσι και στον αγωνιστικό χώρο θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη ο πάγκος για τους Σκόκο και Τζιμπούρ. Σε αυτή την περίπτωση ο Σερβοέλληνας τεχνικός θα στείλει ακόμα ένα μήνυμα...

Εκτός αποστολής έμεινε ο Μαϊστόροβιτς καθώς είναι άρρωστος με γριππώδη ίωση, ο Ολιβιέ Ενσιαμπαμφούμου που έκανε θεραπεία και ακολούθησε πρόγραμμα με τρέξιμο και ασκήσεις στο γήπεδο.

Για σήμερα η τελευταία προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 16:00 το απόγευμα και θα είναι κλειστή για τους εκπροσώπους του Τύπου και τους φιλάθλους.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό από την οποία λείπει ο Βασίλης Πλιάτσικας, ο Μιχάλης Παυλής και ο Θοδωρής Μοσχονάς που θα αγωνιστούν με την U-21.

Αναλυτικά η αποστολή: Σάχα, Μάχο, Αλεξόπουλος, Κυργιάκος, Ζεράλδο, Κουτρομάνος, Ταχτσίδης, Γκέντσογλου, Χουανφράν, Γεωργέας, Καφές, Ενσαλίβα, Μαντούκα, Ελ Χατζί Ντιούφ, Πελετιέρι, Μπερνς, Εντίνιο, Σκόκο, Μπλάνκο, Τζεμπούρ.




















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ