ΑΕΚ

Βλάχος: "Συγχαρητήρια, συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά"

Βλάχος: "Συγχαρητήρια, συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά"
Βλάχος, προπόνηση, Λαγός, Σταματής INTIME SPORTS

Μετά και το ρεπό που έδωσε ο Βαγγέλης Βλάχος, η ομάδα επέστρεψε στις προπονήσεις με τον τεχνικό της ΑΕΚ να μοιράζει συγχαρητήρια αλλά να τονίζει στους παίκτες πως δεν πρέπει να καθησυχάσουν και να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά. Ίωση ο Κωνσταντόπουλος

Με την επιστροφή στα Σπάτα, ο τεχνικός της ΑΕΚ θέλησε να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την εμφάνιση με τον Άρη αλλά και την συνέχεια. "Συγχαρητήρια, σε όλους σας για την εμφάνισή σας την Κυριακή, μα κυρίως για την πρόοδό σας. Βλέπω ότι συνεχώς βελτιώνεστε και αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο και αισιόδοξο για τη συνέχεια. Μην σκύβετε με τίποτα το κεφάλι. Πάντα στο ποδόσφαιρο είναι δύσκολα. Ποτέ δεν ήταν εύκολα", τόνισε αρχικά ο ο Βαγγέλης Βλάχος και συνέχισε:

"Μέσα απ' όλα αυτά, όμως, που βιώνουμε πρέπει να χτίζουμε χαρακτήρα για τη συνέχεια. Να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας και να είστε σίγουροι ότι θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα".

Διαχείριση συναισθημάτων

Λίγο πριν βγουν οι παίκτες για την έναρξη της προπόνησης, ο τεχνικός της Ένωσης, αναφέρθηκε και στην διαχείριση των συναισθημάτων ανάλογα με την εξέλιξη του ματς, κάτι που είναι φυσιολογικό λόγω της ηλικίας.

"Να μάθετε να διαχειρίζεστε τα συναισθήματά σας μέσα στο παιχνίδι, ανάλογα με την τροπή που παίρνει κάθε αγώνας. Στη Λιβαδειά κερδίζαμε 3-1 και κυνηγούσαμε να βάλουμε 13 γκολ. Να βάζουμε πολλά γκολ, αλλά να παίζουμε και με μυαλό. Να κοντρολάρεται το ρυθμό, να μην... τρελαίνεστε μέσα στο γήπεδο".

Σε ερώτηση προς τους παίκτες για το αν θέλουν να προσθέσουν κάτι ή να σχολιάσουν κάτι, όλοι συμφώνησαν με τα όσα είπε ο προπονητής τους.

Ίωση ο Dimi

Όσον αφορά την πρωινή προπόνηση, όλοι οι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά εκτός τους Δημήτρη Κωνσταντόπουλου ο οποίος έμεινε σπίτι του λόγω ίωσης και δύσκολα θα βρεθεί το απόγευμα στα Σπάτα.

Για τους τραυματίες Παναγιώτη Λαγό και ο Βαλεντίνο Βλάχο, οι δύο παίκτες του δικεφάλου, έκαναν πρόγραμμα φυσιοθεραπείας στο Ιατρικό Κέντρο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ