EUROPA LEAGUE

Βιτόλο: "Αυτή είναι τακτική!"

Βιτόλο: "Αυτή είναι τακτική!"
INTIME SPORTS

O Βίκτορ Βιτόλο τόνισε πως η τακτική με την οποία αγωνίστηκε ο ΠΑΟΚ ήταν αυτή που του έδωσε την νίκη επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Μάλιστα, ο μέσος του "Δικέφαλου" υπογράμισε ότι το συγκεκριμένο αποτέλεσμα θα βοηθήσει ώστε να αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας του.

Ο Ισπανός μέσος είπε: " Οι γραμμές ήταν ποιο ενωμένες και πιο κοντά η μία με τις άλλες. Ακολουθήσαμε μία πολύ σωστή τακτική, να περιμένουμε τον αντίπαλο και να δημιουργούμε αντεπιθέσεις. Αυτό μας βοήθησε πολύ. Αυτή είναι η φιλοσοφία της ομάδας και η τακτική της. Δεν χρειάζεται να την τροποποιήσουμε ή να την αλλάξουμε.

Αυτό που αλλάζει σίγουρα είναι η ψυχολογίας μας. Όλοι είμαστε εδώ για να περάσουμε την επόμενη φάση. Αυτό θέλουμε και για αυτό προσπαθούμε να προκριθούμε στους "32". Σημαντικό ματς για όλους μας θέλουμε την νίκη για να σταθεροποιηθούμε σε καλά επίπεδα αλλά κα για τους οπαδούς μας
".

Πλήγμα με Λίνο και Μπουσαϊντί

Χωρίς τους βασικούς ακραίους του αμυντικούς θα αγωνιστεί στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, αφού τόσο ο Λίνο όσο και ο Μπουσαϊντί αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.

Πιο σοβαρά είναι ο 33χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός, καθώς θα λείψει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του για τέσσερις περίπου μήνες. Το πρόβλημα που έχει στην ποδοκνημική είναι πιο σοβαρό απ' ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί, με τον Λινο να ξεσπά σε κλάματα μόλις έμαθε τα άσχημα νέα.

Από την πλευρά του ο δεξιός οπισθοφύλακας πονάει στους προσαγωγούς και θα υποβληθεί σε εξετάσεις την Παρασκευή για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Βίντεο με το ματς του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ


TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ