EUROPA LEAGUE

Βολές Χαλίλχοτζιτς κατά των παικτών του!

Βολές Χαλίλχοτζιτς κατά των παικτών του!
INTIME SPORTS

Αρκετά εκνευρισμένος με τους ποδοσφαιριστές του είναι ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, ο οποίος δήλωσε μετά τον αγώνα πως είναι ντροπιαστικός ο τρόπος που έχασε η ομάδα του. Στη συνέχεια τα έβαλε με τους έμπειρους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντας πως ίσως δεν έπρεπε να τους είχε ξεκινήσει!

Η ομάδα της Ντιμανό Ζάγκρεμπ ήρθε με πολλά όνειρα στην Τούμπα και το παιχνίδι εναντίον του ΠΑΟΚ για τους ομίλους του EUROPA LEAGUE όμως έφυγε με άδεια τα χέρια, αφού ο Δικέφαλος του Βορρά κέρδισε με 1-0 την ομάδα του Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς.

Μετά την αναμέτρηση ο Χαλίλχοτζιτς μίλησε για το παιχνίδι, εκτοξεύοντας τα πυρά του κατά των ποδοσφαιριστών της Ντιναμό, προκαλώντας την έκπληξη των εκπροσώπων του Τύπου από την Κροατία.

" Είναι ντροπή που θα γυρίσουμε πίσω με άδεια χέρια", ξεκίνησε να λέει ο 57χρονος τεχνικός και συνέχισε:

" Που ήταν οι ποδοσφαιριστές μου; Που ήταν; Αυτό που συνέβη ήταν απαράδεκτο! Ήμασταν η ομάδα που είχε την κατοχή της μπάλας, όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε.

Είναι απαράδεκτος ο τρόπος που χάσαμε. Ο ΠΑΟΚ δεν έκανε ούτε μια ευκαιρία και πήρε τη νίκη. Είχαμε μια ευκαιρία να πάρουμε το ματς και να περάσουμε στην επόμενη φάση
".

Στη συνέχεια τα έβαλε με τους έμπειρος ποδοσφαιριστές της ομάδας, όπως ο Ιγκόρ Μπίσκαν:

" Οι παίκτες μου θα πρέπει να μου εξηγήσουν κάποια πράγματα, όπως τι έκαναν όταν είχαν την μπάλα στα πόδια τους. Είμαι απογοητευμένος από τους έμπειρους ποδοσφαιριστές μας. Αλλά δεν φταίνε μόνο αυτοί. Φταίω και εγώ που τους έβαλα μέσα να παίξουν!".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ