ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βιλένα: "Μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός, χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ"

Ο Τόνι Βιλένα κατά την άφιξη του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού
Ο Τόνι Βιλένα κατά την άφιξη του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού INTIME SPORTS

Ο Τόνι Βιλένα στις πρώτες του ατάκες ως παίκτης του Παναθηναϊκού δεν έκρυψε τη χαρά του για το γεγονός πως θα παίξει στο τριφύλλι και εξέφρασε την ανυπομονησία του.

Ο Τόνι Βιλένα και η οικογένεια του περίμεναν μιάμιση ώρα μετά την άφιξη της πτήσης τους για να βγουν στην αίθουσα των αφίξεων του "Ελ. Βενιζέλος" που τους περίμεναν οι Έλληνες δημοσιογράφοι.

Ο λόγος οι περίπου δέκα βαλίτσες που έφερε ο Ολλανδός και η σύζυγος του για τη μόνιμη εγκατάσταση της οικογένειας στην Αθήνα. Μάλιστα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είχαν επιστρατεύσει ένα βανάκι για να μεταφέρει τις αποσκευές.

Παρά την ταλαιπωρία και την αναμονή ο Ολλανδός μέσος όταν βγήκε ήταν ευδιάθετος και χαρούμενος με την έλευση του στη χώρα μας και δεν δίστασε να πει μια ατάκα στους εκπροσώπους του Τύπου.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

"Είναι μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός, είμαι πολύ χαρούμενος που έχω έρθει εδώ και δεν μπορώ να περιμένω για να ξεκινήσω" ανέφερε χαρακτηριστικά ο 28χρονος.

Ο Βιλένα έφυγε με προορισμό τα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προκειμένου να διευθετήσει κάποιες λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με την παρουσίαση του ενώ θα βρεθεί και στο "Υγεία" για κάποιες εξετάσεις πριν μπει την Τετάρτη στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ