CHAMPIONS LEAGUE

Βέρντερ Βρέμης-Λάτσιο 2-1

Βέρντερ Βρέμης-Λάτσιο 2-1
Βέντερ Βρέμης

Σε έναν αγώνα δίχως αύριο, οι παίκτες της Βέρντερ Βρέμης νίκησαν 2-1 την Λάτσιο και έμειναν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, οι Γερμανοί έδειξαν αν και πήραν το προβάδισμα με 2-0 εώς το 60ο λεπτό, έδειξαν και πάλι τάσης αυτοκτονίας ωστόσο οι "λατσιάλι" δεν ήταν τυχεροί στο τέλος και έμειναν να φύγουν χωρίς βαθμό στις αποσκευές τους. Κορυφαίος των γηπεδούχων ο Ντιέγκο ενώ από τους Ιταλούς ο γερο-Μπαλότα.
Οι γηπεδούχοι από τα πρώτα λεπτά του αγώνα ανέλαβαν τα ηνία της μπάλας και ελέγχοντας τον ρυθμό έχοντας την κατοχή έδειχναν ότι αναζητούσαν ένα γρήγορο γκολ. Οι παίκτες του Ρόσι θέλοντας να αποδείξουν ότι δεν θα αποτελέσουν απλά ένα "θύμα", στο 8' "άγγιξαν" το γκολ με τον Μπεχραμί να σουτάρει και κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή ο Γένσεν να απομακρύνει την μπάλα.

Αλμέιδα (14') και Ντιέγκο (23', 25') απείλησαν την εστία των "λατσιάλι" που έδειχνε να κρατάει στην πίεση των γηπεδούχων, ωστόσο πριν "κλείσει" το ημίωρο δεν τα κατάφερε. Ο Πορτογάλος επιθετικός των "πράσινων" βγήκε στην πλάτη της ιταλικής άμυνας πέρασε και τον Μπαλότα και με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ.

Οι γηπεδούχοι δεν έμειναν στο γκολ αυτό αλλά βγήκαν και πάλι στην αντεπίθεση, όμως οι προσπάθειες των Ντιέγκο (34'), Σανόγκο (43') και Φριτς (45') δεν ήταν ικανές να λυγίσουν τον έμπειρο γκολκίπερ της Λάτσιο, ο οποίος όταν χρειάστηκε ήταν εκεί.

Οι δύο ομάδες από τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου έδειξαν επιθετικές αρετές με διαφορετικό σκοπό εκατέρωθεν. Οι παίκτες του Σάαφ ήθελαν ένα γρήγορο δεύτερο γκολ για να "κλειδώσουν" την νίκη ενώ από την άλλη η ομάδα του Ρόσι ήθελε να φέρει το ματς στα ίσα.

Μια ξαφνική αντεπίθεση των γηπεδούχων ήταν αρκετή στο 58' για να αλλάξει τα δεδομένα στο αποτέλεσμα του αγώνα. Οι παίκτες του Σάαφ με τον Μπορόφσκι από τα πλάγια να κάνει την σέντρα και στην κίνηση (από οριακή θέση για οφ-σαίντ) ο Ούγκο Αλμέιδα διπλασίασε τα τέρματά της ομάδας του μέσα σε έξαλους πανηγυρισμούς των οπαδών της γερμανικής ομάδας στο Βέζερ Στάντιον.

Παρά το δεύτερο γκολ των Γερμανών, οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν βλέποντας ότι ο χρόνος που απομένει ήταν αρκετός και προσπάθησαν άμεσα να ισοφαρίσουν. Οι Ιταλοί πρώτα με τον Ρόκι (56') και μετά με τον Κολάροφ (61') και Πάντεφ (62') απέδειξαν ότι οι "λατσιάλι" επιδίωκαν να μπουν στο παιχνίδι με ένα γκολ.

Από την άλλη ο Ντιέγκο έδειχνε ως μοναδική απειλή για την εστία του Μπαρότα, αλλά τα σουτ που επιχειρούσε δεν είχαν τύχη. Τελικά αυτό που αναζητούσαν οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι είχαν ανεβάσει την απόδοσή τους, το πέτυχαν έστω και ετεροχρονισμένα.

Οκτώ λεπτά πριν την λήξη ο Μανφρεντίνι μείωσε το σκορ για τους Ιταλούς, οι οποίοι στις καθυστερήσεις απείλησαν και πάλι με τον Κολάροφ αλλά το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε και πάλι από τον Γένσεν, που γλύτωσε και πάλι την ομάδα του όπως στο πρώτο ημίχρονο.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Διαιτητής: Ολεγκάριο Μπενκερένσα (Πορτογαλία)
Βοηθοί: Ζοσέ Καρντινάλ, Ζοάο Φερέιρα (Πορτογαλία)
Τέταρτος διαιτητής: Ρουί Μανουέλ Γκόμες Κόστα (Πορτογαλία)

Βέρντερ Βρέμης (Τόμας Σάαφ): Βίζε, Φρίτζ, Μερτεσάκερ, Νάλντο, Πάσανεν (46' Τόσιτς), Γιένσεν, Φρινγκς, Ντιέγκο, Μπορόφσκι (73' Αντρεάνσεν), Σανόγκο (64' Ρόσενμπεργκ), Αλμέιδα.

Λάτσιο (Ντέλιο Ρόσι): Μπαλότα, Μπεχραμί, Στεντάρντο, Τζάουρι, Κολάροφ, Μουντινγκάι, Μεγκνί (51' Ντελ Νέρο), Μανφρεντίνι, Μουταρέλι, Πάντεφ (69' Μακίνβα), Ρόσι (82' Τάρε).
























TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ