ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Τεράστια προσπάθεια από τα παιδιά, δεν είναι μηχανές"

Βεργέτης: "Τεράστια προσπάθεια από τα παιδιά, δεν είναι μηχανές"
INTIME SPORTS

Ο Στάικος Βεργέτης στάθηκε στην κούραση των ποδοσφαιριστών του μετά τη νίκη στο Πανθεσσαλικό. Τι δήλωσαν οι δύο σκόρερ, Μπακασέτας και Μάσα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του Αστέρα, Στάικος Βεργέτης, μετά την επικράτηση με 2-0 επί της Νίκης Βόλου μέσα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο:

"Δεν είχαμε το πάνω χέρι στην αναμέτρηση. Ξέρω ότι υπάρχει κόπος λόγω των συνεχόμενων ταξιδιών και των παιχνιδιών. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί στα επόμενα δύσκολα ματς. Ωστόσο ξέρω πως και οι παίκτες μου είναι άνθρωποι και υπήρχε κούραση.

Δεν θεωρώ ότι είχαμε συντήρηση δυνάμεων από κανένα παίκτη. Η Νίκη Βόλου ήταν ένας ιδιαίτερα αξιόμαχος αντίπαλος, είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία και σε αυτό οφείλεται η επιτυχία της στο ότι δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τον ρυθμό.

Σίγουρα πρέπει να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να παίρνουμε τα αποτελέσματα. Όταν γίνονται και τα δύο, αυτό είναι το καλύτερο. Όταν δεν μπορούμε, προσπαθούμε να έχουμε καλή αμυντική οργάνωση και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

Τα παιδιά έκαναν μια τεράστια προσπάθεια, λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών. Επαναλαμβάνω δεν είναι μηχανές, είναι άνθρωποι".

Μάσα: "Να πάρουμε τη νίκη με τον Παναθηναϊκό"

Πάμπλο Μάσα και Τάσος Μπακασέτας μίλησαν στον Αρκαδία 93.8 μετά το παιχνίδι. Ο Αργεντίνος σχολίασε: "Είναι πολύ καλό να βοηθάω την ομάδα. Πολλές φορές αγωνίζομαι μπροστά ως επιθετικός, αλλά επιστρέφω και βοηθάω στην άμυνα. Πάω όπου πάει η μπάλα, έτυχε να την κλέψω και να βοηθήσω ώστε να σημειώσουμε το γκολ. Είμαστε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Πρέπει να έχουμε ηρεμία για να μπορέσουμε να συγκεντρωθούμε και να πάρουμε την νίκη με τον Παναθηναϊκό".

Από τη μεριά του, ο Μπακασέτας σημείωσε: "Ήταν πολύ δύσκολο ματς.Από τα πρώτα λεπτά είχαμε ευκαιρίες. Προηγηθήκαμε σε ένα πολύ σημαντικό σημείο και τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα. Σίγουρα περίμενα την ευκαιρία από τον προπονητή μου. Ήθελα πολύ να βοηθήσω την ομάδα και να σκοράρω. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα.

Έχουμε δείξει ότι στα μεγάλα παιχνίδια αντιδρούμε πολύ καλύτερα από οτι παίζουμε στα μικρότερα. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι με τον Παναθηναϊκό, πιστεύω ότι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ