ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Όσοι έπαιξαν έκαναν κατάθεση ψυχής"

Βεργέτης: "Όσοι έπαιξαν έκαναν κατάθεση ψυχής"
Βεργέτης

Ο Αστέρας Τρίπολης κατέβηκε στο ματς με τον Παναθηναϊκό με πρωταρχικό στόχο να διαφυλάξει το μηδέν και τα κατάφερε μετά από μεγάλη προσπάθεια σύμφωνα με τον Στάικο Βεργέτη.

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του έμεινε ο Στάικος Βεργέτης όπως τόνισε μετά την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός προπονητής μίλησε για κατάθεση ψυχής απ' όλους όσους αγωνίστηκαν.

Επίσης έδωσε συγχαρητήρια στο τριφύλλι για την εικόνα του στα πλέι οφ ενώ αναφορικά με την κατάσταση των τραυματιών τόνισε ότι την Πέμπτη θα ξεκαθαρίσει κατά πολύ το τι μέλει γενέσθαι.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Ήρθαμε να δώσουμε την μάχη μας και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούσαμε κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Θέλαμε να έχουμε αμυντική συνοχή και να διαφυλάξουμε τα νώτα μας πάση θυσία και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε στην επίθεση.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν απειλήσαμε ιδιαίτερα αλλά στο δεύτερο μέρος είχαμε κάποιες καλές στιγμές για να σκοράρουμε και παράλληλα θέλαμε να έχουμε οργάνωση στην άμυνα μας και τα καταφέραμε.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που αγωνίστηκαν γιατί έκαναν κατάθεση ψυχής και να συγχαρώ και τον Παναθηναϊκό για την πολύ καλή του πορεία στα πλέι οφ".

Οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν σήμερα σε τι κατάσταση θα είναι ενόψει ΠΑΟΚ;
"Υπήρξαν κάποια παιδιά που έχουν θέματα και για αυτό κόπηκαν από την αποστολή. Δεν έγινε κάποιο ροτέισον επιπόλαιο. Οι Λούι, Κουρμπέλης, Γκοϊάν, Μπαράλες έχουν κάποιους τραυματισμούς που δεν τους επέτρεψαν να είναι μαζί μας και τι κατάσταση θα είναι για την Κυριακή θα εκτιμηθεί από αύριο"

5.486 και εισπράξεις 35.583 ευρώ

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ