SERIE A

Βενέτσια - Βερόνα 3-4: Ανατροπή για όσκαρ με τέσσερα γκολ και ηγέτη τον Σιμεόνε

Ο Χιοβάνι Σιμεόνε της Κάλιαρι σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Γιουβέντους για τη Serie A 2020-2021 στο "Άλιαντς Στέιντιουμ", Τορίνο | Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2021
Ο Χιοβάνι Σιμεόνε της Κάλιαρι σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Γιουβέντους για τη Serie A 2020-2021 στο "Άλιαντς Στέιντιουμ", Τορίνο | Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2021 © 2020 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Η Βερόνα βρέθηκε με τρία γκολ πίσω στο σκορ στο φινάλε του πρώτου μέρους κόντρα στην Βενέτσια όμως στο δεύτερο έκανε επική αντεπίθεση και με τον Χιοβάνι Σιμεόνε να ηγείται αυτής, πήρε τεράστια νίκη με 4-3 που την έφερε στην 9η θέση της Serie A.

Το "Pierluigi Penzo" φιλοξένησε το απόγευμα της Κυριακής (5/12) ένα τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια που έχουν λάβει χώρα τα τελευταία χρόνια στο Καμπιονάτο, με τις Βενέτσια και Βερόνα να προσφέρουν ένα ρεσιτάλ επιθετικού ποδοσφαίρου στο ντέρμπι των Βενετών και το φινάλε να βρίσκει τους φιλοξενούμενους να καμαρώνουν για μία απίστευτη ανατροπή στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής.

Οι νεοφώτιστοι κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος, διάστημα στο οποίο επιβραβεύτηκαν με τρία γκολ μέχρι το 28ο λεπτό, όμως δεν ήταν αρκετά για να τους χαρίσουν έστω το βαθμό της ισοπαλίας.

Και αυτό γιατί οι τζαλομπλού δεν κατάθεσαν τα όπλα και στο δεύτερο μέρος έφεραν τα πάνω-κάτω, με τον Χιοβάνι Σιμεόνε να ισοφαρίζει στο 67ο λεπτό σε 3-3 και υπογράφει τη νίκη της ομάδας του στο 85ο λεπτό με ένα φανταστικό σουτ εκτός περιοχής.

Σημειώνεται πως για πρώτη φορά στην ιστορία της η Βερόνα πανηγύρισε νίκη σε ματς Serie A που βρέθηκε με τρία γκολ πίσω στο σκορ (η τελευταία ομάδα που είχε πάρει τέτοια νίκη ήταν η Μίλαν κόντρα στην Λέτσε τον Οκτώβριο του 2011), με τον Χιοβάνι Σιμεόνε να γίνεται μόλις ο δεύτερος μη Ιταλός ποδοσφαιριστής που σκοράρει 10+ γκολ σε μία σεζόν για τέσσερις διαφορετικές ομάδες της Serie A (Τζένοα, Φιορεντίνα, Κάλιαρι, Βερόνα) μετά από τον Ερνάν Κρέσπο (Πάρμα, Λάτσιο, Μίλαν και Ίντερ).

Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής:

Τα καλύτερα στιγμιότυπα:

Μίλαν - Σαλερνιτάνα 2-0

Ρόμα - Ίντερ 0-3

Νάπολι - Αταλάντα 2-3

Μπολόνια - Φιορεντίνα 2-3

Σπέτσια - Σασουόλο 2-2

Η βαθμολογία της Serie A:

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ