SERIE A

Μίλαν - Σαλερνιτάνα 2-0: Νίκη αφιερωμένη στον Κιάερ

Ο Αλέξις Σαλεμάκερς της Μίλαν αφιερώνει στον σοβαρά τραυματία Σίμον Κιάερ γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σαλερνιτάνα για τη Serie A 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021
Ο Αλέξις Σαλεμάκερς της Μίλαν αφιερώνει στον σοβαρά τραυματία Σίμον Κιάερ γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σαλερνιτάνα για τη Serie A 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021 © 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Η Μίλαν νίκησε 2-0 τη Σαλερνιτάνα στον απόηχο της απώλειας του Σίμον Κιάερ για έξι μήνες. Τραυματίστηκε και ο Πιέτρο Πελέγκρι στην πρώτη παρουσία του στη βασική ενδεκάδα έπειτα από τέσσερα χρόνια.

Η Μίλαν επικράτησε με 2-0 της Σαλερνιτάνα στο "Τζιουζέπε Μεάτσα" για τη 16η αγωνιστική της Serie A, σε ένα παιχνίδι που ήταν αφιερωμένο στους... τραυματίες της. Αρχικά στον Σίμον Κιάερ, αφού όπως έγινε γνωστό πριν από τον αγώνα ο Δανός στόπερ θα χάσει τους επόμενους έξι μήνες λόγω ρήξης χιαστού.

Στη συνέχεια, στον Πιέτρο Πελέγκρι, το άλλοτε wonderkid της Ιταλίας, που η καριέρα του καταστράφηκε από σοβαρούς τραυματισμούς. Ο 20χρονος επιθετικός άρχισε για πρώτη φορά βασικός σε αγώνα πρωταθλήματος από τον Σεπτέμβριο του 2017, όμως στο 15' έγινε αλλαγή λόγω νέου προβλήματος. Αλλαγή για προληπτικούς λόγους έγινε στο ημίχρονο και ο Ραφαέλ Λεάο.

Σε αγωνιστικό επίπεδο πάντως, οι "ροσονέρι" δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα κόντρα στους ουραγούς της κατηγορίας. Σε λιγότερο από 20 λεπτά αγώνα ήταν μπροστά με τα γκολ των Φρανκ Κεσιέ και Αλέξις Σαλεμάκερς (τα οποία τα αφιέρωσαν στους τραυματίες συμπαίκτες) και στη συνέχεια έχασαν πολλές ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερο σκορ.

Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ