SERIE A

Μπολόνια - Φιορεντίνα 2-3: Κόλπο γκρόσο των βιόλα και άλμα για την Ευρώπη

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς με τη φανέλα της Φιορεντίνα σε αγώνα της Serie A κόντρα στην Τορίνο | 28 Αυγούστου 2021
Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς με τη φανέλα της Φιορεντίνα σε αγώνα της Serie A κόντρα στην Τορίνο | 28 Αυγούστου 2021 @2021 RICCARDO DE LUCA/AP IMAGES

Η Φιορεντίνα πέρασε νικηφόρα από το "Νταλ'Άρα" επικρατώντας με 3-2 της Μπολόνια και με την τρίτη νίκη στο τελευταίο καρέ αγώνων της στην Serie A αναρριχήθηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Η εντυπωσιακή αναρρίχηση της Φιορεντίνα στη φετινή κατάταξη της Serie A συνεχίζεται. Τελευταίο θύμα της ήταν η Μπολόνια, με τους βιόλα να επικρατούν με 3-2 στο "Νταλ'Άρα" και να φτάνουν τις τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος, γεγονός που τους επέτρεψε να προσπεράσουν την Ρόμα και να βρεθούν στην 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1 από τα γκολ των Μάλε (33') και Μπάροου (42'), όμως στο δεύτερο η κατάσταση ξεκαθάρισε γρήγορα, με τους παίκτες του Ιταλιάνο να αποκτούν προβάδισμα δύο γκολ με την εκτέλεση φάουλ του Μπιράγκι (52') και το εύστοχο πέναλτι του Βλάχοβιτς (67'), πριν διαμορφώσει το τελικό 2-3 ο Χίκεϊ στο 83ο λεπτό.

Σημειώνεται πως ο Ντούσαν Βλάχοβιτς έγινε μόλις ο τέταρτος παίκτης στην ιστορία της Serie A που πετυχαίνει 30 γκολ μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος πριν κλείσει τα 22 του χρόνια (Μεάτσα το 1930, Μπορέλ το 1933 και Ανχελίνο το 1950 οι άλλοι τρεις), με τον Σέρβο διεθνή φορ να είναι σε δαιμονιώδη φόρμα και να έχει καθοριστικό ρόλο στην εξαιρετική σεζόν της ομάδας της Τοσκάνης στο φετινό Καμπιονάτο.

Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής:

Τα καλύτερα στιγμιότυπα:

Μίλαν - Σαλερνιτάνα 2-0

Ρόμα - Ίντερ 0-3

Νάπολι - Αταλάντα 2-3

Η βαθμολογία της Serie A:

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ