ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βατσλίκ: "Φοβερό να έχεις δύο συμπαίκτες που έχουν κατακτήσει το Champions League"

Βατσλίκ: "Φοβερό να έχεις δύο συμπαίκτες που έχουν κατακτήσει το Champions League"
INTIME

Η παρουσία των Μαρσέλο και Χάμες Ροντρίγκες στον Ρέντη εμπνέει όλους τους συμπαίκτες τους, με τον Τόμας Βατσλίκ να αναφέρεται στην τρομερή επιρροή τους στην ομάδα του Ολυμπιακού μέσω συνέντευξής του σε τσεχικό μέσο.

Ο Ολυμπιακός είναι λαβωμένος βαθμολογικά τόσο στην Super League (2 ισοπαλίες και 1 ήττα στις πρώτες πέντε αγωνιστικές) όσο και στο Europa League (δύο ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της φάσης των ομίλων), ωστόσο έχει βρει μία αχτίδα αισιοδοξίας χάρη στο εντυπωσιακό μεταγραφικό ντεμαράζ του.

Μπροστάρηδες σε αυτό ήταν αναντίλεκτα οι Μαρσέλο και Χάμες Ροντρίγκες, με τον Τόμας Βατσλίκ να παραχωρεί συνέντευξη στην ιστοσελίδα της πατρίδας του "Sport.aktualne.cz" και να εκθειάζει μεταξύ άλλων τους δύο πρώην άσους της Ρεάλ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσέχος κίπερ:

Το μεγάλο ρόστερ του Ολυμπιακού: "Όταν είχαμε μετρηθεί σε επίπεδο ρόστερ πρόσφατα, ήμασταν 45 άτομα. Και είναι να έρθουν δύο ακόμα παίκτες που δεν έχουν ακόμα συμβόλαιο".

Τους Μαρσέλο και Χαμές: Έχω τους πιο πετυχημένους συμπαίκτες στην Ελλάδα. Στην Ισπανία έπαιξα επίσης με τροπαιούχους ευρωπαϊκών διοργανώσεων ή νικητές διεθνών διοργανώσεων. Όμως το να έχεις δύο παίκτες που έχουν κατακτήσει Champions League είναι φοβερό. Δεν το έχω βιώσει ποτέ ξανά έτσι. Ο Μαρσέλο είναι τρομερό άτομο.

Όλη η ομάδα έχει πολύ μεγάλο σεβασμό για αυτόν αφού είναι ένας παίκτης που έχει πάρει πέντε Champions League. Μιλάει καλά αγγλικά και κάνει και αστεία, κάτι που δεν έχω δει ξανά σε Βραζιλιάνους. Πολύ καλό παιδί είναι και ο Χάμες, ένα απίστευτο καλό παιδί που έδεσε αμέσως με την ομάδα".

Για τον ελληνικό τρόπο ζωής: "Ακόμα και στην Ισπανία δεν ήταν τόσο άγρια τα πράγματα. Υπάρχει χάος στις συγκοινωνίες και στις διάφορες υπηρεσίες. Κάναμε μία μετακόμιση και περιμέναμε να έρθουν οι άνθρωποι για τη μεταφορά. Έπρεπε να έρθουν στις 14:00, ήρθαν στις 16:00 και μας είπαν πως πρέπει να είμαστε χαρούμενοι που έφτασαν εκείνη τη μέρα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ