ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Βαθμούς από παντού!

Βαθμούς από παντού!
Κοιλιάρας

Ο Κοιλιάρας μιλά στο SPORT 24 για τον Εργοτέλη, τον Καραγεωργίου, τον Παναθηναϊκό και τον αδερφό του

Ο Δημήτρης Κοιλιάρας, ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της ομάδας μιλά στο SPORT 24 για την κατάσταση στους Κρητικούς, τον προπονητή του, το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που πέρασε, αλλά και για το κρίσιμο με τον ΟΦΗ που έρχεται.

Η τύχη μας αγνοεί…

Όταν μια ομάδα έχει μαζέψει μόλις δώδεκα βαθμούς σε 17 αγώνες, έχει πρόβλημα. Ο ταλαντούχος μέσος μας εξηγεί: " Σίγουρα, όταν είσαι τελευταίος φταίνε πάρα πολλά, αλλά σε πολλά παιχνίδια δεν είχαμε καθόλου τύχη. Σε μερικά σίγουρα, θα έπρεπε να έχουμε πάρει τη νίκη. Πρέπει να αλλάξουμε γρήγορα το αγωνιστικό μας πρόσωπο και πλέον πρέπει να κοιτάμε πάνω από όλα το αποτέλεσμα".

Κάθε παιχνίδι τελικός

Όσοι έχουν παρακολουθήσει τη φετινή πορεία του Εργοτέλη, θα έχουν διαπιστώσει πως τα περισσότερα παιχνίδια η ομάδα τα έχει χάσει δύσκολα, ενώ σε κάποια έχει αποδώσει και καλό ποδόσφαιρο. " Πλέον δεν έχει σημασία το καλό ποδόσφαιρο, αλλά μόνο το αποτέλεσμα. Πρέπει από κάθε παιχνίδι να παίρνουμε βαθμούς, είτε ισοπαλία είτε νίκη. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός για μας".

Μόνο νίκη με ΟΦΗ

Το παιχνίδι της Κυριακής Απέναντι στον ΟΦΗ είναι μείζονος σημασίας για τον Εργοτέλη για πολλούς λόγους. Πρώτον γιατί η ομάδα έχει άμεση ανάγκη τους βαθμούς, δεύτερον γιατί είναι τοπικό ντέρμπι, τρίτον γιατί ο ΟΦΗ είχε κερδίσει στον αγώνα του πρώτου γύρου και μάλιστα με βαρύ σκορ και τέταρτον γιατί αν χάσει ο Εργοτέλης ξεφεύγει και ο ΟΦΗ. " Έτσι όπως είναι τα πράγματα με τον ΟΦΗ δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς πέρα από τη νίκη. Διαφορετικά το έργο μας στη συνέχεια θα γίνει ακόμα πιο δύσκολο".

Μια αλλαγή προπονητή θα τα έκανε χειρότερα

Είναι πραγματικά τιμητικό για τους διοικούντες τον Εργοτέλη το γεγονός πως στηρίζουν τον Νίκο Καραγεωργίου, παρά τη δυσμενή βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται ο Εργοτέλης. Άλλες ομάδες θα του είχαν δείξει προ πολλού την πόρτα της εξόδου. " Ο νυν προπονητής ξέρει πολύ καλά τον κάθε παίκτη, τα προσόντα του και το τι μπορεί να του προσφέρει ο καθένας. Μια αλλαγή προπονητή θα τα έκανε χειρότερα τα πράγματα. Άλλωστε από εμάς εξαρτάται η συνέχεια".

Οι παίκτες του ΠΑΟ είναι επαγγελματίες

Ο Δημήτρης Κοιλιάρας αγνίστηκε στο παιχνίδι της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, σε έναν αγώνα που το κλίμα στις εξέδρες ήταν βαρύ για τους πράσινους. " Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είναι επαγγελματίες, δε νομίζω να επηρεάστηκαν από την κατάσταση στην εξέδρα. Άλλωστε το απέδειξαν αυτό και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχαν πολλές ευκαιρίες. Οι μεγάλες ομάδες έχουν καλούς παίκτες που μπορούν να αντεπεξέλθουν κάτω από αυτές τις συνθήκες".

Ελάχιστες οι διαφορές των τριών μεγάλων

Έχοντας αντιμετωπίσει και τις τρεις ομάδες της κορυφής και μάλιστα τον Παναθηναϊκό εις διπλούν, ο Δημήτρης Κοιλιάρας ακόμα δε μπορεί να κάνει πρόβλεψη για τον πρωταθλητή καθώς το πρωτάθλημα είναι πολύ αμφίρροπο. "Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε πολύ κουρασμένος όταν έπαιξε μαζί μας, καθώς προερχόταν από παιχνίδι Champions League. O Παναθηναϊκός μας κέρδισε δυο φορές. Πιστεύω ότι δεν υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στις τρεις ομάδες κι αν υπάρχου, είναι ελάχιστες. Μπορεί στο κύπελλο ο Ολυμπιακός να κέρδισε 4-0, αλλά στο πρωτάθλημα θα μπορούσε να είχε κερδίσει ο Παναθηναϊκός".

Μόνο η ομάδα μου

Όταν τον ρωτήσαμε για πιθανές προτάσεις από μεγάλες ομάδες, μας πρόλαβε λέγοντας μας: " Τίποτα, τίποτα, δε με απασχολεί κάτι άλλο αυτή τη στιγμή, παρά μόνο η ομάδα μου με την οποία έχω συμβόλαιο".

Κοιλιάρας Junior

Μπορεί ο mr 10 του Εργοτέλη να μην έχει κλείσει ούτε τα 22 του, αλλά η ομάδα έχει και Κοιλιάρα Junior, ο οποίος δεν έχει κλείσει ούτε τα 20. Ο Γιάννης Κοιλιάρας αντικατέστησε τον αδερφό του στη Λεωφόρο και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Είχε πολύ καλά τρεξίματα, πίεζε συνεχώς και βοήθησε την ομάδα του. " Μακάρι να παίξουμε μαζί με τον Γιάννη, εύχομαι να γίνει πολύ καλός. Έχει όλα τα προσόντα και δουλεύει πολύ, καθώς όλα γίνονται μόνο μέσα από τη δουλειά".

Ο Γιάννης Κοιλιάρας παίζει με την ίδια ευχέρεια τόσο στον άξονα, όσο και στο αριστερό άκρο τη μεσαίας γραμμής.

































TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ