ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Πέντε χιλιάδες εισιτήρια στον ΟΦΗ

Πέντε χιλιάδες εισιτήρια στον ΟΦΗ
Παγκρήτιο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πέντε χιλιάδες εισιτήρια θα πάρει ο ΟΦΗ για τις ανάγκες των φιλάθλων του στο τοπικό ντέρμπι με τον Εργοτέλη στο "Παγκρήτιο"

Συνολικά η ΠΑΕ Εργοτέλης·θα εκδώσει 14.270 εισιτήρια, συμπεριλαμβανομένων και των εισιτηρίων διαρκείας, στην τιμή των 10 και 15 ευρώ, απ’ τα οποία πέντε χιλιάδες (5.000) θα διατεθούν αποκλειστικά σε τυχόν φιλάθλους της ΠΑΕ ΟΦΗ στις θύρες 4, 5, 6, 7, 8.
Να σημειωθεί ότι οι γυναίκες και τα παιδιά έως 12 ετών είναι δωρεάν. Εξάλλου ως «ζώνη ασφαλείας» και ανάπτυξης των αστυνομικών δυνάμεων και του προσωπικού ιδιωτικής ασφάλειας (STEWARDS), θα παραμείνουν κενές οι εξέδρες των θυρών 3 και 9.

Ακόμη οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν στο Παγκρήτιο στάδιο για τον εν λόγω αγώνα πρέπει να έχουν στην διάθεση τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριο τους για την εφαρμογή του ελέγχου ταυτοπροσωπίας, προκειμένου να εξακριβώνεται αν το ονοματεπώνυμο που αναγράφεται στο εισιτήριο, ταυτίζεται με τον κάτοχο του.

Επίσης οι θύρες του Παγκρήτιου σταδίου θα ανοίξουν δυόμισι ώρες πριν τον αγώνα (16:30). Τέλος δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο οιουδήποτε πανό – πλακάτ με υβριστικό ή εμπρηστικό περιεχόμενο ή τα φέροντα στηρίγματα (κοντάρια) από κανένα φίλαθλο και των δυο ομάδων ή η κατοχή και είσοδος πανό αντίπαλης η άλλης ομάδας.




TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ