FOOTBALL LEAGUE

Βαθμολογική ανάσα για Θρασύβουλο

Βαθμολογική ανάσα για Θρασύβουλο
INTIME SPORTS

Σημαντική νίκη σημείωσε ο Θρασύβουλος επί του Βύζαντα Μεγάρων με 1-0, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Football League.

Ένα γκολ στο 1' της αναμέτρησης ήταν αρκετό για τον Θρασύβουλο να επικρατήσει με το ισχνό 1-0 του Βύζαντα Μεγάρων, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Football League. Ο Σύρος ήταν ο σκόρερ της αναμέτρησης.

Οι παίκτες του Λύσσανδρου Γεωργαμλή, κατάφεραν να διατηρήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα στην υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα ενώ είχαν και ορισμένες ευκαιρίες για να αυξήσουν το σκορ.

Η νίκη αυτή ήταν η δεύτερη στο πρωτάθλημα για την ομάδα της Φυλής που έφθασε τους 8 βαθμούς αλλά παραμένει στην ζώνη του υποβιβασμού.

Απ' την άλλη ο Βύζαντας πίεσε στην επανάληψη για την ισοφάριση ωστόσο, η καλή αμυντική λειτουργία των παικτών του Θρασύβουλου, δεν επέτρεψε στους παίκτες του Δημήτρη Οικονόμου να ισοφαρίσουν.

Θρασύβουλος (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Κασμερίδης, Σύρος, Καλαμιώτης (67' Νικολάου), Σκόνδρας, Παγώνης, Ψιάνος (75' Μουκίδης), Καρλόπουλος (57' Καρράς), Βλάχος, Ροκάστλ, Ντακόλ, Βαγγελής.

Βύζας Μεγάρων (Δημήτρης Οικονόμου): Μητρογιάννης, Φραγκής (78' Παγώνης), Μουστάκης, Λίτσης, Ροβίθης, Πέτρου, Νταντάμης, Μωυσίδης, Θ. Γεωργακόπουλος, Χριστοφιλέας, Ηλιόπουλος.

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

Σάββατο (21/1 15:00)

Αγροτικός Αστέρας-Πανσερραϊκός

Κυριακή (22/1 15:00)

Αναγέννηση Γιαννιτσών-Παναχαϊκή

Φωκικός-Ηρακλής Ψαχνών

Αναγέννηση Επανομής-Διαγόρας

ΑΕΛ-Πλατανιάς Χανίων

Καλλιθέα-Βέροια

Εθνικός Αστέρας-Καλλονή (14:00)

Πανθρακικός-Πιερικός

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ